MEDIA

Survivor All Star: Τελικά δεν «έκλεψε» ο Γκότσης - Σε ποιον άνηκε το χαρτί με τα τρόφιμα

Ηλίας Γκότσης

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star Ηλίας Γκότσης, έκανε μια σειρά από stories στο Instagram και έδωσε τις απαντήσεις του στους ακολούθους του.

Μετά την αποβολή του από το Survivor All Star με τον Γιώρικα Πιλίδη, ο Ηλίας Γκότσης είπε τι τελικά έγινε με το χαρτάκι που ο ίδιος είχε δώσει σε ντόπιο για να παραγγείλει τρόφιμα.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star έκανε μια σειρά από stories στο Instagram και έδωσε τις απαντήσεις του στους ακολούθους του. Ο Ηλίας Γκότσης ανέφερε αρχικά: «Ξεκινάμε καλά. Η αλήθεια είναι ότι όντως υπήρξε χαρτάκι, το οποίο δεν ζητούσε φαγητό, ζητούσε τσιγάρα, καφέ και ζάχαρη».

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star πρόσθεσε: «Εγώ ήξερα ποιος το είχε γράψει και γι' αυτό όταν ρωτήθηκα, κοίταξα απέναντί μου, γιατί ήμασταν στον χώρο του συμβουλίου που ήταν μπροστά 60 άτομα. Κοίταξα στα μάτια αυτόν που το είχε γράψει, εκείνος κατέβασε το βλέμμα του, όταν με κατηγορούσαν ότι το είχα γράψει εγώ. Οπότε, είπα ότι δεν γνωρίζω τίποτα κι αυτό ήταν η αφορμή που μου ζήτησαν να φύγω από το συμβούλιο».

«Το αστείο ή το περίεργο όμως είναι ότι υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι άτομα, που το γνωρίζουν πάρα πολλοί αν όχι όλοι, τα οποία έχουν παραβεί και τον πρώτο κανόνα που είναι για το κινητό. Το χειρότερο είναι ότι αυτοί, όχι μόνο έχουν παραβεί τον κανόνα αλλά ήταν και οι πρώτοι που σήκωσαν το χέρι και ζήτησαν να απομακρυνθώ από το Survivor All Star», πρόσθεσε ακόμα ο Ηλίας Γκότσης στις ιστορίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σχετικές ειδήσεις