MEDIA

Survivor All Star: Ζαλίζει το χρηματικό ποσό που θα πάρει η Χαμπέρη για την τρίμηνη παραμονή της

Survivor All Star: Ζαλίζει το χρηματικό ποσό που θα πάρει η Χαμπέρη για την τρίμηνη παραμονή της

 Survivor All Star: Παρελθόν αποτελεί ο Άγιος Δομίνικος για την Ελένη Χαμπέρη

Η Ελένη Χαμπέρη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star, έπειτα από ψηφοφορία του κοινού.

Με πρόχειρους υπολογισμούς, εφόσον παρέμεινε στο εξωτικό νησί για δώδεκα εβδομάδες και το χρηματικό ποσό που έμπαινε στον λογαριασμό της κάθε εβδομάδα είναι 5.000 ευρώ, συνολικά έχει μαζέψει 60.000 ευρώ που την περιμένουν!

Στο συμβούλιο αποχώρησης, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νικόλας Αγόρου και η Ελένη Χαμπέρη ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση για τη 12η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από το παιχνίδι αποχωρεί Ελένη Χαμπέρη.

Η Ελένη, λίγο πριν την αποχώρηση της δήλωσε πως «η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Δεν στεναχωριέμαι γιατί ξέρω ότι θα πάω έξω στη ζωή μου, που μου έχει λείψει πάρα πολύ και δεν θέλω να με πιάσουν κλάματα. Συγκινούμαι γιατί αυτή η εμπειρία τελείωσε και νιώθω πολύ τυχερή που ήμουν μέρος αυτού του προγράμματος. Πέρασα πάρα πολύ όμορφες στιγμές, η ζωή μας είναι εκεί έξω και θα βρεθούμε όλοι εκεί έξω».

Από την άλλη ομάδα, απαρηγόρητη στον άκοσμα της απόφασης του τηλεοπτικού κοινού ήταν η καλή της φίλη, Σταυρούλα Χρυσαειδή. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως θα ήθελε για νικητή του Survivor All Star τον Νίκο Μπάρτζη.