MEDIA

Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης και τα... ταπεράκια - Τον «καίει» η Χαμπέρη, τον στηρίζει η Νικόλ

Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης και τα... ταπεράκια - Τον «καίει» η Χαμπέρη, τον στηρίζει η Νικόλ
ΣΚΑΪ

Survivor All Star: Η Ελένη Χαμπέρη «καρφώνει» τον Ηλία Γκότση για τα… ταπεράκια την ώρα που η Νικόλ Μαυρίδη τον στήριξε με νέες δηλώσεις της.

Η αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη ήταν το θέμα που κυριάρχησε στο Survivor All Star την τελευταία εβδομάδα. Τα πώς και τα γιατί της αποβολής αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης κυρίως για παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που πλέον δεν βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, με τον κάθε έναν να έχει και τη δική του άποψη.

Ο Ηλίας Γκότσης, πάντως, μετά την επιστροφή του είναι λαλίστατος και έχοντας επιστρέψει στα social media έχει αρχίσει να αφήνει φαρμακερές… σπόντες για όλα όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star.

Την ίδια ώρα, η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι, η Ελένη Χαμπέρη, «καρφώνει» τον Ηλία Γκότση στις πρώτες δηλώσεις της. Η μέχρι πρότινος παίκτρια των Μαχητών, που ξεκίνησε από τους Διάσημους στο φετινό Survivor, έκανε λόγο ακόμα και για… ταπεράκια.

Από την άλλη, η Νικόλ Μαυρίδη που ήταν διαρκώς αντίπαλος με τον Ηλία Γκότση φάνηκε να τον στηρίζει. Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, υποστήριξε πως είναι δύσκολο να έχει γράψει λίστα με φαγητά ο παίκτης που αποβλήθηκε, αφού δεν γνωρίζει αγγλικά και έτσι δεν θα μπορούσε να μεταφέρει αυτά που ήθελε στους locals.

Μάλιστα, η Νικόλ αποκάλυψε ότι έχει στείλει και μήνυμα στον Ηλία Γκότση για να δει αν είναι καλά μετά την αποβολή του από το Survivor All Star.