MEDIA

Survivor All Star Spoiler 25/5: Ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Survivor All Star Spoiler 25/5: Ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Οι κατηγορίες εξαπολύονται εκατέρωθεν ανάμεσα στους παίκτες του Survivor All Star, σχετικά με τα «μαγειρέματα» στις ψηφοφορίες.

Συνεχίζονται οι κατηγορίες ανάμεσα στους παίκτες του Survivor All Star, σχετικά με τα «μαγειρέματα» στις ψηφοφορίες. Απόψε μάλιστα και ένα τεράστιο έπαθλο περιμένει την ομάδα που θα κερδίσει στο αποψινό αγώνισμα, καθώς θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη.

Στο Συμβούλιο του νησιού, οι Μπλε θα αποχαιρετήσουν έναν παίκτη. Υποψήφιοι είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Σύμφωνα με spoilers που κυκλοφορούν, μετά τις δύο νίκες που σημείωσαν στα προηγούμενα αγωνίσματα ασυλίας, οι Κόκκινοι καταφέρνουν ένα δυνατό σερί, που τους εξασφαλίζει το ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Ο παίκτης που αναμένεται να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, μετά από 12 εβδομάδες που βγαίνει υποψήφιος, είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Λιανός: «Κατηγορήθηκα για τον τσακωμό Καραγκούνια και Μπάρτζη»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Γιώργος Λιανός στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε για το Survivor, τον τσακωμό του Νίκου Μπάρτζη με τον Τάκη Καραγκούνια και το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για πρωινή εκπομπή.

«Την φετινή σεζόν μια χαρά την βλέπω με βάση το πως κυλά ο ανταγωνισμός και νομίζω ότι πάει μια χαρά. Για να μιλήσουμε με στοιχεία, νομίζω ότι από τον Γενάρη σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που είδα είναι 21,4% στο σύνολο 5,5 μηνών. Αν τα βάλουμε κάτω και δούμε τι άλλο παίζει στην αγορά και τι μέσο όρο κάνουν τα υπόλοιπα είμαστε εντάξει. Έχουμε σταθεί καλά», είπε αρχικά.

Για τον τσακωμό του Τάκη Καραγκούναι με τον Νίκο Μπάρτζη πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός: «Μου στέλνουν πολλά μηνύματα γιατί δεν τον διώξατε και δεν τον αποβάλλατε. Για να εξηγήσουμε μερικά πράγματα, ο Λιανός δεν σφυρά ποτέ παιδιά, παρά μόνο αν πάρει εντολή από τους παιχνιδάδες. Κατηγορήθηκα και για αυτό που είπα ότι έπεσαν και οι ψιλές, μα αυτό έβλεπα δεν ήμουν μαζί τους κάτω από το τούνελ. Έτσι το χαρακτήρισα. Είμαι παρουσιαστής ενός προγράμματος, δεν παίρνω αποφάσεις για το πως πρέπει να τιμωρηθεί ο ένας ή ο άλλος».

«Δεν έχω καμία ενημέρωση για την νέα σεζόν. Δεν ξέρω ούτε πως θα κινηθεί το κανάλι, ούτε η εταιρία παραγωγής. Ό,τι αποφασίσουν. Δεχόμαστε κάποιες προτάσεις και περιμένουμε πως θα τις εκτιμήσουμε κι εμείς. Είναι μία δύσκολη δουλειά το Survivor», σχολίασε.

«Θα είχε πλάκα να συνεργαστούμε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε πρωινό. Νομίζω ότι δεν θα μας άντεχε το πλατό γιατί είμαστε λιγάκι εκτός σκαλέτας. Αυτό που κάνουμε στο πρωινό στο ραδιόφωνο, υπάρχει μία ροή αλλά ανατινάζεται ανά πάσα στιγμή και δεν μας άντεχε το πλατό», κατέληξε ο Γιώργος Λιανός.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler 25/5: Σκληρή μάχη για το ταξίδι στη Νέα Υόρκη - Τιμωρημένος ο Καραγκούνιας

Survivor All Star - Λιανός: «Κατηγορήθηκα για τον τσακωμό Καραγκούνια και Μπάρτζη»

Survivor: Τι ήταν τελικά το αντικείμενο που έκρυψαν ο Σάκης και η Μαριαλένα - Η απάντηση του ΣΚΑΪ