MEDIA

MEGA: Νέα ανατρεπτική σειρά βασισμένη σε μυθιστόρημα του συγγραφέα της σειράς «Σασμός»

MEGA: Νέα ανατρεπτική σειρά βασισμένη σε μυθιστόρημα του συγγραφέα της σειράς «Σασμός»

Ο Σπύρος Πετρουλάκης ανακοίνωσε ότι το βιβλίο του «Ναυάγιο» θα μεταφερθεί στη συχνότητα του MEGA

Είναι από τα πρόσωπα που έχει συνδεθεί με μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Ο Σπύρος Πετρουλάκης είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός», που έχει μεταφερθεί στην TV-στη συχνότητα του ALPHA.

Τώρα, όμως, ετοιμάζεται για μία ακόμη δυνατή στιγμή, αυτή τη φορά δίνοντας τα χέρια με το MEGA. Ο ίδιος έκανε την ευχάριστη ανακοίνωση, αναφέροντας ότι θα μεταφερθεί τηλεοπτικά το βιβλίο του «Ναυάγιο».

«Νιώθω μεγάλη συγκίνηση μα και υπερηφάνεια συνάμα που αυτή τη τεράστια οικογένεια των ΚΑΠΑ STUDIOS του Γιάννη και της Μαριαλένας Καραγιάννη, εμπιστεύτηκαν για άλλη μια φορά ένα βιβλίο μου. ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ λοιπόν θα είναι από τον Σεπτέμβριο η νέα τηλεοπτική σειρά του MEGA που, όπως λένε οι ιθύνοντες, θα έρθει για να κλέψει τις καρδιές όλων μας. Σε αναμονή λοιπόν για αυτά και άλλα πολλά και σπουδαία, που θα σας ανακοινώσουμε εν ευθέτω χρόνω. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να υποσχεθώ στο αναγνωστικό κοινό, σε όλους αυτούς που αγαπάνε τα βιβλία μου και με στηρίζουν, ότι θα κάνω τα πάντα για να διατηρήσω την ίδια ποιότητα στα μυθιστορήματά μου και κάθε χρόνο να γίνομαι καλύτερος. Σ' αυτή την προσπάθεια αρωγό έχω τη δεύτερη οικογένειά μου, όλο το επιτελείο των Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ και φυσικά τον εκδότη μου Γιάννη Κωνστανταρόπουλο.

Επίσης οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου Μανώλης Κονταρός για την προτροπή. Κι επειδή αυτό είναι ένα γιορτινό post χαράς δεν θα δεχτώ σχόλια τύπου: "Θα σου χαλάσουν το βιβλίο..." και τέτοια. Την άποψή μου την γνωρίζετε. Το βιβλίο δεν το χαλάει κανένας. Είναι εκεί ανά πάσα στιγμή και σας περιμένει να το διαβάσετε για να το διαπιστώσετε. Και στο κάτω κάτω το τηλεκοντρόλ τι το έχουμε;... Χαιρετώ σας κι αγαπώ σας», έγραψε στο Facebook ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Όσον αφορά στην ιστορία, στη σύνοψη του βιβλίου περιγράφεται: «8/12/1966, Φαλκονέρα, ώρα 02:06. SOS από Ηράκλειον. Στίγμα μας: 36° 52´ B., 24° 08´ A. Βυθιζόμαστε! Ο ασύρματος του πλοίου σιγεί, όπως και οι φωνές των επιβατών. Η Ειρήνη με τον Απόστολο, που ξεκίνησαν για το ταξίδι της ζωής τους, τώρα παλεύουν να τη σώσουν. Η μάχη με τον ασύμμετρο εχθρό είναι μεγάλη και άνιση. Ποιος θα σωθεί; Ποιος θα χαθεί;

Σύγχρονη εποχή… Η Άρτεμις, τρεις μέρες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, ανακαλύπτει μερικές ξεθωριασμένες εφημερίδες μιας άλλης εποχής. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το ναυάγιο του «Ηράκλειον». Η γυναίκα που αντικρίζει στην κυκλωμένη φωτογραφία τής θυμίζει τη γιαγιά της. Ίδιο όνομα, ίδιο πρόσωπο, μα διαφορετικό επώνυμο. Δίχως να το γνωρίζει, κρατά ένα κουβάρι με αγκαθωτά νήματα, που, καθώς ξετυλίγεται, τα αγκάθια του χώνονται βαθιά στην καρδιά της.

Κύθηρα, Αθήνα, Παρίσι. Ένα μυστηριώδες τρίγωνο, ένα ταξίδι που δεν τέλειωσε ποτέ».