MEDIA

MasterChef: Άλλο ένα φαβορί αποχώρησε - Η τελική τριάδα του ριάλιτι μαγειρικής

MasterChef: Άλλο ένα φαβορί αποχώρησε - Η τελική τριάδα του ριάλιτι μαγειρικής

MasterChef: Ο Άγγελος Τσιγκάκος βρίσκεται εκτός διαγωνισμού 

Την πόρτα της εξόδου είδε ακόμα ένας παίκτης στο Master Chef λίγο πριν τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει τον νικητή του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Νίκος Τράκας είχε ήδη προκριθεί στους τρεις του διαγωνισμού, ενώ από την πρώτη δοκιμασία του αποψινού επεισοδίου, με την δημιουργία ενός vegan πιάτου, το εισιτήριο πήρε η Μαρία Μπέη και ακολούθησε τον Νίκο στον εξώστη.

Στη Δοκιμασία Αντιγραφής κλήθηκαν να διασταυρώσουν τα... μαχαίρια τους ο Αλέξανδρος και ο Άγγελος που κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα αρκετά υψηλών απαιτήσεων πιάτο το βραβευμένου chef Αστέριου Κουστούδη, μία τάρτα αρακά με αγριομάραθο, στρατσιατέλα και αυγοτάραχο με πολλές λεπτομέρειες και τεχνικές.

Οι δύο παίκτες έπρεπε να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να τα δώσουν όλα σε μία δύσκολη μαγειρική μονομαχία για να κερδίσουν μία θέση στην τελική τριάδα του ριάλιτι μαγειρικής.

Πρόκειται για δύο διαγωνιζόμενους που έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στον διαγωνισμό, εντυπωσιάζοντας με τις δημιουργίες τους, ωστόσο, ο παίκτης που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό, ήταν ο Άγγελος.

Στην βαθμολογία των τριών κριτών και του guest chef ο Άγγελος συγκέντρωσε 30 βαθμούς, αφού έλαβε 8/10 από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη και 7/10 από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Αστέριο Κουστούδη, ενώ ο Αλέξανδρος συγκέντρωσε 31 βαθμούς, λαμβάνοντας τρία οχτάρια από τους τρεις κριτές και 7/10 από τον Αστέριο Κουστούδη.

Έτσι, την τελική τριάδα του Master Chef 2023 αποτελούν η Μαρία Μπέη, ο Νίκος Τράκας και ο Αλέξανδρος.