MEDIA

Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος «καρφώνει» τον Κόρο – «Σου έβαζε η παραγωγή σταματημένα σαλάχια»

Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος «καρφώνει» τον Κόρο – «Σου έβαζε η παραγωγή σταματημένα σαλάχια»
Glomex

Survivor All Star: «Πυρά» κατά πάντων εξαπέλυσε ο Τριαντάφυλλος που κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση Μαρτίκα, τον Μπάρτζη, τον Καραγκούνια, τον Κόρο αλλά και τους «πρώην φίλους του» Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Με όλους και με όλα τα έβαλε ο Τριαντάφυλλος όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο Survivor All Star. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή του Open, «Open Weekend» και εξαπέλυσε τα πυρά του τόσο κατά του Σπύρου Μαρτίκα όσο και κατά του Τάκη Καραγκούνια τον οποίο μέχρι πρότινος στήριζε.

Από τον Τριαντάφυλλο, φυσικά, δεν ξέφυγε ούτε ο «Κόρο» αλλά ούτε και οι πρώην, όπως τους αποκαλεί πλέον, φίλοι του Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Τι να σου πω, αυτό το ξέρει καλύτερα η παραγωγή. Δεν ξέρω αν έχουν κάνει ζουμ και τι έχουν δει. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Δεν θέλω να αδικήσω τα παιδιά. Πλέον δεν είμαστε φίλοι αλλά δεν μου αρέσει να αδικώ κανέναν. Δεν νομίζω να έχουν κινητό, φαίνεται σαν ένα από αυτά τα παλιά αλλά μπορεί να είναι κάτι άλλο. Σίγουρα φαίνεται περίεργο», είπε για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που φέρονταν να έχουν κινητό στην καλύβα.

Για την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα, ανέφερε πως «Ήταν σίγουρο πλέον. Τα έχει βάλει πάρα πολύ με τον Μπάρτζη και ο κόσμος έχει δει τις αλήθειες. Έκατσε πάρα πολύ ο Μαρτίκας. Ήταν αρκετό καιρό. Πήγε καλά, οκ, μέχρι εκεί. Όταν σφίξανε τα πράγματα, είδαμε τους καλούς παίκτες».

Σε ερώτηση για τη διαμάχη του Νίκου Μπάρτζη με τον Τάκη Καραγκούνια, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Πάντα υπάρχει διαμάχη ανάμεσα στους παίκτες, έτσι είναι αυτά. Αλλά πρέπει να ηρεμήσει το θέμα. Υπάρχει ένταση, υπάρχει αυτό το πράγμα στο Survivor, απλά εδώ έχει άδικο. Όλοι πήγαν να τα ρίξουν πάνω στον Μπάρτζη. Ο κόσμος, όμως, τα βλέπει όλα. Έδιωξε τον Μαρτίκα που τον κατηγορούσε ότι έκανε τάκλινγκ, έκανε το ένα, έκανε το άλλο. Οι αλήθειες βγαίνουν».

«Τάκη μου, θα σε στηρίξω αγοράκι μου, είσαι καλό παιδί, είσαι οκ απλά με το συγκεκριμένο έχεις λάθος. Όταν βγαίνεις και λες ωραίο παιδί ο Κόρο, αδερφέ μου και αδερφέ μου, φιλάκια κι εσύ αδερφέ. Όταν μου λες ότι εγώ θα μπω μέσα και θα του κάνω και θα του δείξω και μετά τον λες αδερφό, υπάρχει υποκρισία. Εγώ παιδιά είχα πει ότι θα στηρίξω κάποια πρόσωπα στο παιχνίδι, αλλά τέλος. Φιλάκια. Να είναι καλά τα παιδιά, αλλά τέλος», είπε για το γεγονός ότι αρχικά στήριζε τον Τάκη Καραγκούνια.

«Ο πιο γνήσιος είναι ο Νίκος Μπάρτζης, το λέει και ο κόσμος», πρόσθεσε.

Τέλος, για την ατάκα του Κόρο ότι οι γυναίκες δεν έφερναν φαγητό στο τραπέζι, απάντησε πως: «Ρε παιδιά είναι δυνατόν; Κι εσείς όλες οι γυναίκες το σχολιάσατε. Το κατακρίνατε. Είναι δυνατόν να λέει ότι δεν είναι δυνατές οι γυναίκες και δεν φέρνουν τροφή στο τραπέζι; Τι κόμπλεξ είναι αυτό; Που σου βάζει η παραγωγή τα σαλάχια τα σταματημένα και τα βρίσκεις στο μισό μέτρο;».