MEDIA

Νίκος Μουτσινάς: Η ανακοίνωση της εκπομπής και η πορεία της υγείας του - Πότε επιστρέφει

Νίκος Μουτσινάς: Η ανακοίνωση της εκπομπής και η πορεία της υγείας του - Πότε επιστρέφει
GLOMEX

«Επιστρέφουμε σύντομα» ανέφερε το «Καλό Μεσημεράκι» στο Instagram και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους για την πορεία της υγείας του Νίκου Μουτσινά

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από χθες Δευτέρα 29/5 ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μετά το τέλος της εκπομπής διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική λόγω ενός προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες.

Ωστόσο ο παρουσιαστής της μεσημεριανής ζώνης χρειάστηκε να υποβληθεί σε παραπάνω εξετάσεις και παρέμεινε στο νοσοκομείο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στην εκπομπή σήμερα.

Ο επίσημος λογαριασμός της εκπομπής στο Instagram έβγαλε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ενημερώνει ότι το «Καλό Μεσημεράκι» δεν θα προβληθεί και πώς ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχει κάτι ανησυχητικό.

«Παιδιά, σήμερα δεν θα βγει η εκπομπή, λόγω ενός μικρού θέματος υγείας του Νικόλαου. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα και τα περαστικά. Επιστρέφουμε σύντομα», γράφτηκε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα επιστρέψει στην εκπομπή μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, με πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής την Τρίτη 6/6.

Instagram Story @kalomesimeraki