MEDIA

MasterChef: Κλείδωσε η ημερομηνία του τελικού - Ποιοι είναι οι φιναλίστ

MasterChef: Κλείδωσε η ημερομηνία του τελικού - Ποιοι είναι οι φιναλίστ

Το MasterChef φτάνει στο τέλος του και η ημέρα έχει «κλειδώσει»

Κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές για πέντε μήνες περίπου και ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία. Το «MasterChef» του STAR είναι από τα πρότζεκτ που ξεχώρισαν για μία ακόμη φορά στην τηλεοπτική αρένα, συγκεντρώνοντας ένα φανατικό μερίδιο τηλεθεατών.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής θα ολοκληρώσει τη φετινή του πορεία την Τετάρτη 14 Ιουνίου, με τα στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς να έχουν «κλειδώσει» την ημερομηνία. Η ανακοίνωση του αποτελέσματος θα γίνει live, παρουσία συγγενών και παικτών που έχουν αποχωρήσει.

Οι δύο φιναλίστ είναι η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας, πρόσωπα πολυσυζητημένα που έχουν ξεχωρίσει για διαφορετικούς λόγους. Οι επίδοξοι σεφ θα περάσουν μία σειρά από μαγειρικές δοκιμασίες και μόνο ένας θα κατακτήσει τον τίτλο του MasterChef.

Ο Νίκος είναι αυτός που κέρδισε το Silver Award και τα 10.000 ευρώ, ενώ θεωρείται το μεγάλο φαβορί. 29 ετών, έχει παραδεχτεί ότι η μαγειρική μπήκε στη ζωή του τυχαία όταν εκείνος ήταν στον στρατό. Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του «μοναχικό λύκο», κάτι που έχει και τατουάζ. «Σε όσες ομάδες και να εντάσσεσαι, έρχεσαι σε αυτή τη ζωή μόνος σου και αγωνίζεσαι μόνος σου για να εξελίσσεσαι», έχει πει χαρακτηριστικά. Ερασιτεχνικά ασχολείται με το μόντελινγκ… «Ήρθε από το πουθενά στη ζωή μου και με βοήθησε στη δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου να αποδεχτώ λίγο περισσότερο την εμφάνισή μου», έχει δηλώσει.

Ο Νίκος έχει αλωπεκία, για την οποία έχει μιλήσει ανοιχτά: «Η αλωπεκία είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει οποιοσδήποτε άνθρωπος σε οποιαδήποτε ηλικία. Εγώ τη μία μέρα κοιμήθηκα και την άλλη μέρα ξύπνησα και τα μισά μου μαλλιά ήταν στο κρεβάτι. Από τα 10 μου χρόνια και μετά ήταν πάρα πολύ δύσκολα χρόνια και νομίζω ότι οποιασδήποτε άνθρωπος παθαίνει κάτι παρόμοιο είναι δύσκολο. Αλλά ότι και να είναι, είναι στο παρελθόν και πλέον δεν υπάρχει κάτι που να με επηρεάζει. Με βοήθησε και το μόντελινγκ σε αυτό».

Όσον αφορά στη Μαρία Μπέη; Την γνωρίσαμε από το «MasterChef 4» και απασχόλησε περισσότερο με τη σχέση της με τον Δημήτρη Μπέλλο και τον χαρακτήρα της. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο ριάλιτι κι έκτοτε είναι αχώριστοι, επαγγελματικά και προσωπικά. Η 24χρονη, με καταγωγή από την Πιερία, ήξερε από μικρή πως ήθελε να ασχοληθεί με την μαγειρική. Δεν επικεντρώθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση που τόσο ήθελαν οι δικοί της, αλλά ακολούθησε το όνειρό της. Τώρα, κυνηγά τον τίτλο της MasterChef και της αναγνώρισης.