MEDIA

Survivor All Star Spoiler 1/6: H ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας - Ο παίκτης που αποχωρεί

Survivor All Star Spoiler 1/6: H ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας - Ο παίκτης που αποχωρεί

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ.

To Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης και οι νικητές του μεγάλου αγώνα θα έχουν το προνόμιο να απολαύσουν ένα τρίωρο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα ενώ στο τέλος του επεισοδίου θα δούμε μία αποχώρηση.

Η αποψινή βραδιά κρύβει μεγάλες συγκινήσεις, καθώς Διάσημοι και Μαχητές θα συνεχίσουν τη μάχη για τη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου της επικοινωνίας δια ζώσης με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ήδη βρίσκονται στον Αγιο Δομίνικο.

Οι Διάσημοι είναι μπροστά στο σκορ με 1-0 και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, κατόρθωσαν και πήραν το έπαθλο επικοινωνίας, παρά το επεισοδιακό δεύτερο παιχνίδι που διεκόπη λόγω των εντάσεων που προκλήθηκαν από τον τραυματισμό του Τάκη.

Οι Διάσημοι, λοιπόν, θα απολαύσουν ένα τρίωρο παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ οι Μαχητές θα αρκεστούν στο τετ α τετ που είχαν στη διάρκεια και στο περιθώριο του επεισοδίου της Τετάρτης.

Και μετά το τελετουργικό και τις συναντήσεις των παικτών με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, έρχεται η στιγμή της αποχώρησης για τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος ήταν αυτός που τερμάτισε στην τελευταία θέση της ψηφοφορίας με αντιπάλους Βασάλο και Μελίνα.

Ο Τάκης Καραγκούνιας φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο μόλις 40 μέρες πριν τον τελικό και αυτό αποτελεί για τον ίδιο μεγάλη επιτυχία.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ο μπαμπάς της Μελίνας προκάλεσε δάκρυα στο Twitter

Ηλίας Γκότσης: «Με έλεγαν κλέφτη μετά το Survivor, στα μαγαζιά μάζευαν τα πράγματα τους...»

Survivor All Star: «Λύγισαν» οι παίκτες βλέποντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα