MEDIA

Survivor All Star - Spoiler: Κλείδωσε! Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Survivor All Star - Spoiler: Κλείδωσε! Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Survivor All Star: Μεγάλο το ενδιαφέρον για της ασυλίες των δύο ομάδων καθώς πλησιάζουμε στο τέλος

Στην τελική ευθεία μπαίνει το «Survivor All Star» με τη μεγάλη βραδιά να έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Ιουλίου. Το ριάλιτι επιβίωσης θα κάνει, βέβαια, ένα μικρό διάλειμμα και θα απουσιάσει από τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ την Κυριακή λόγω του τριημέρου.

Από Δευτέρα 5 Ιουνίου θα βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις, με την αγωνία να κορυφώνεται. Οι δύο ομάδες ρίχνονται στον στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία, με τους Κόκκινους να χάνουν και να οδηγούνται στο συμβούλιο του νησιού. Πρώτος υποψήφιος θα βγει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, καθώς αγωνιστικά είναι ο πιο αδύναμος.

Πλέον, οι διάσημοι είναι μόνο τέσσερις. Μαριαλένα, Σάκης, Μελίνα και Κωνσταντίνος εμφανίζονται αποδυναμωμένοι μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια.

Όσον αφορά τη 2η ασυλία - σύμφωνα με τα σπόιλερ - οι Διάσημοι βρίσκουν τα πατήματά τους και κερδίζουν του Μπλε.

Ταλάντζεφ: Ο Τάκης βρίζει συνέχεια οικογένειες και κάνει πολλά υβριστικά σχόλια

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star και την επεισοδιακή αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια σχολίασε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Γιώργος Ταλάντζεφ.

Μιλώντας στο OPEN, ο Ταλάντζεφ ανέφερε ότι ο Τάκης γενικά έχει εκρηκτικό χαρακτήρα, δημιουργεί εντάσεις και βρίζει.

«Εγώ θα μιλήσω μέσα από την καρδιά μου. Το χάρηκα, γιατί ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά έχει τσακωθεί με όλο το δάσος, την παραγωγή και όλους τους παίκτες, περσινούς και φετινούς. Έχει δημιουργήσει τρομερές εντάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

«Τον είδαμε και φέτος, πολλή ένταση, πολύς θυμός, πολύς εκνευρισμός. Ήρθε η ώρα, αποχώρησε κι είμαι πολύ σύμφωνος με αυτό. Εγώ νόμιζα ότι θα αποχωρούσε πιο νωρίς, άργησε κιόλας», πρόσθεσε.

Λέγοντας τι θυμάται από τον «φασαριόζη» παίκτη είπε: «Εγώ θυμάμαι έναν Τάκη να βρίζει ανελέητα στο δικό μας Survivor. Είχα μια πολύ άσχημη συμπεριφορά με τους περισσότερους παίκτες. Είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός του Survivor, ας του δώσει κάποιος ένα Όσκαρ. Μπορεί να σε βγάλει έξω από τα ρούχα σου, όχι απαραίτητα μπροστά στις κάμερες».