MEDIA

Συγκινεί ο Γιώργος Αυτιάς: «Άνοιξε η γη και με κατάπιε - Να μην το ζήσει κανείς αυτό»

Συγκινεί ο Γιώργος Αυτιάς: «Άνοιξε η γη και με κατάπιε -  Να μην το ζήσει κανείς αυτό»

Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή που έχει βιώσει στον τηλεοπτικό «αέρα»

Λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος δημοσιογράφος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στον τηλεοπτικό «αέρα», την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα και τις προτάσεις για να πολιτευθεί στο μέλλον.

«Στην τηλεόραση έρχονται στιγμές που πρωταγωνιστεί η ασχετοσύνη του πολιτικού, ο αδιάβαστος πολιτικός. Όχι όλοι αλλά αυτοί που έρχονται αδιάβαστοι στου στούντιο και καμαρώνουν πως θα είναι η γραβάτα τους, τους κόβω εγώ και βλέπω ποια είναι η κατάσταση. Εκεί αρχίζει η κοτσάνα, ιδίως στα οικονομικά. Εκεί λέω: δεν είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος, που εκπροσωπεί έναν λαό που αγωνίζεται και θέλει κάτι παραπάνω, να μου λέει βλακείες. Εκεί νευριάζω πάρα πολύ, αγανακτώ όπως αγανακτούν και οι πολίτες και τον βάζω στα όρια του. Έχουμε πάει και σε διαφημίσεις μια, δυο φορές όταν τα πράγματα είχαν γίνει πολύ δύσκολα», ανέφερε αρχικά.

Ειδικά για τη στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατο του πατέρα του είπε: «Υπήρξε η στιγμή που άνοιξε η γη και με κατάπιε. Όταν έμαθα τον θάνατο του πατέρα μου, ήταν κάτι απίστευτο. Μην το ζήσει κανείς ποτέ. Τον πατέρα μου τον είχα δει πάρα πολύ λίγο, ζήτημα είναι αν έχω ζήσει τέσσερα πέντε χρόνια μαζί του γιατί ήταν καπετάνιος. Ήταν οκτώ το πρωί τότε, θυμάμαι τον Δήμο Βερύκιο να με πιάνει από το χέρι και να μου λέει «Γιωργάρα τι γίνεται;». «Θα σου πω» του λέω. Εκεί ο σκηνοθέτης έριξε διαφημίσεις».

Όσο για τις προτάσεις που του έγιναν για να κατέβει στην πολιτική, ο Γιώργος Αυτιάς δήλωσε: «Μου έχουν γίνει προτάσεις να πολιτευθώ αλλά δεν ξέρω ακόμη αν είμαι ικανός να φτάσω σε αυτό το επίπεδο να μπορώ να εκπροσωπώ την πατρίδα μου. Εάν η ζωή με καλέσει, σε οποιόδήποτε μετερίζι και αν εγώ αισθανθώ ότι μπορώ να προσφέρω, τότε να ξέρεις ότι θα το μάθεις πρώτος».