MEDIA

Survivor All Star: Μεγάλες ανατροπές στα στατιστικά των παικτών - Ποιοι «πάνε» τελικό με ευκολία 

Survivor All Star: Μεγάλες ανατροπές στα στατιστικά των παικτών - Ποιοι «πάνε» τελικό με ευκολία 

Στην τελική ευθεία έχει μπει το «Survivor All Star» του ΣΚΑΪ.

Μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια, πλέον οι παίκτες είναι δέκα και η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό έχει ξεκινήσει. Η μεγάλη βραδιά αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι, από τις 4 έως τις 12 Ιουλίου, με την ακριβή ημερομηνία να μην έχει «κλειδώσει» ακόμη.

Το ενδιαφέρον, όσο θα περνά ο καιρός, θα κορυφώνεται ενώ τόσο οι συμμετέχοντες όσο και το κοινό αναμένουν τα ατομικά αγωνίσματα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα ακούσουμε την πολυπόθητη ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Στη φάση, λοιπόν, που βρίσκεται το ριάλιτι επιβίωσης, έχουν μεγάλη σημασία τα στατιστικά των Survivors. Όσο πιο δυνατός είναι κάποιος αγωνιστικά, τόσο πιο εύκολο θα του είναι να διεκδικεί την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο κερδίζοντας μεγάλα έπαθλα και αποφεύγοντας την αρνητική ψήφο των συμπαικτών.

Στην πρώτη θέση παραμένει ο Σάκης Κατσούλης με 165 νίκες. O παίκτης των διασήμων έχει «κλειδώσει» την πρωτιά στα στατιστικά και θεωρείται όχι μόνο ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες, αλλά και το μεγάλο φαβορί. Το ότι δεν έχει προκαλέσει εντάσεις, το ότι έχει ξανασηκώσει την κούπα στον τελικό του 2021, αλλά και η αγωνιστικότητά του θα τον οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στο Γαλάτσι.

Ένα ακόμη από τα μεγάλα φαβορί είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή με 146 νίκες σε 234 αγώνες. «Ψυχρό αίμα», όπως την έχουν αποκαλέσει πολλές φορές, δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο παιχνίδι.

Στην τρίτη θέση, με 118 νικητήριους αγώνες, βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο τραγουδιστής έχει όχι μόνο αντοχές στα αγωνίσματα αλλά και ένα μεγάλο κοινό στην Ελλάδα που πιθανότατα θα τον οδηγήσει στην τριάδα ή στη δυάδα! Η Στέλλα Ανδρεάδου μετρά επίσης 118 νίκες ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκεται λίγο πιο κάτω έχοντας κερδίσει 117 φορές στη διάρκεια του «Survivor All Star».

O Mάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει 95 νίκες, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης 90. Μπορεί τη φετινή σεζόν να έχει σχολιαστεί πολύ και να έχει δημιουργήσει haters, όμως έχει και φανατικούς οπαδούς.

Δεν είναι λίγοι, όμως, εκείνοι που θεωρούν ότι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει ακόμη μέλλον στο ριάλιτι. Με μεγάλο φαν κλαμπ στην έξω ζωή και ένα δυνατό account στο Instagram, έχει αποδείξει τη δυναμική του κι ας μην είναι από τους καλύτερους παίκτες αγωνιστικά με 72 μόλις νίκες. Όσον αφορά στη Μελίνα Μεταξά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, μετρούν αντίστοιχα 81 και 69 νίκες.