MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία
instagram

Survivor All Star: «Κλείδωσαν» οι ομάδες που κερδίζουν τις ασυλίες αυτή την εβδομάδα

Το Survivor All Star επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας μετά το μικρό διάλειμμα της Κυριακής.

Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν κανονικά τρεις αγώνες ασυλίας, με τις μικρές πλέον ομάδες να είναι ένα βήμα πριν τον τελικό.

Στους Διάσημους μείνανε τέσσερις, Σάκης, Μαριαλένα, Μελίνα και Βασάλος ενώ οι Μαχητές υπερισχύουν σε μέλη αλλά όχι τόσο σε δυνάμεις.

Κατά τη διάρκεια του σημερινού επεισοδίου, οι δύο ομάδες θα ριχτούν στο στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία, με τους Κόκκινους να χάνουν και να οδηγούνται στο συμβούλιο του νησιού. Σύμφωνα με τα spoilers, πρώτος υποψήφιος θα βγει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, καθώς αγωνιστικά είναι ο πιο αδύναμος.

Σύμφωνα με τα σπόιλερ η δεύτερη ασυλία πηγαίνει στους Διάσημους, οι οποίοι φαίνεται να βρίσκουν τα πατήματά τους και κερδίζουν του Μπλε. Ως εκ τούτου οι Μαχητές πάνε στο συμβούλιο και ψηφίζουν τον Γιώργο Ασημακόπουλο!

Στην τρίτη ασυλία ωστόσο τα πράγματα αλλάζουν και πάλι. Οι Διάσημοι κάνουν το 2-1 και κερδίζουν την τρίτη ασυλία. Έτσι ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο μόνος από τους Διάσημους που βρίσκονται στον τάκο και μάλλον δεν κινδυνεύει να φύγει ούτε αυτή την εβδομάδα.

Η Στέλλα Ανδρεάδου πιθανώς θα είναι η επόμενη παίκτρια που θα ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της και θα βρεθεί μαζί με τον Βασάλο και τον Ασημακόπουλο στον τάκο.