MEDIA

Survivor All Star: Βασάλος και Σταυρούλα απάντησαν σε ερώτηση για singles - «Τι με κοιτάς τώρα;»

Survivor All Star: Βασάλος και Σταυρούλα απάντησαν σε ερώτηση για singles - «Τι με κοιτάς τώρα;»

Survivor All Star: Οι δύο παίκτες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερώτηση για σχέσεις.

Ξέγνοιαστες στιγμές πέρασαν στην αρχή του αποψινού επεισοδίου οι παίκτες του Survivor All Star, αφού διαγωνίστηκαν στα γνωστά «Παιχνίδια της Καραϊβικής» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, λίγο πριν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή κλήθηκαν να απαντήσουν σε μία ερώτηση που αφορούσε στους singles και στο κατά πόσο αυτοί επιδιώκουν να κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις μετά την πανδημία του Covid-19. Και οι δύο παίκτες του Survivor φάνηκε να νιώθουν αμηχανία, δεδομένων των φημών που τους θέλουν να έχουν έρθει πιο κοντά μέσα στο παιχνίδι.

«Εμένα τι με κοιτάς τώρα;», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ακούγοντας την ερώτηση που τους έκανε ο Γιώργος Λιανός.

Κωνσταντίνος Βασάλος : Τι; Όλοι θέλουν να παντρευτούν;

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Ε καλά, δεν είναι όλοι.

Τα ευτράπελα βέβαια στα «Παιχνίδια της Καραϊβικής» δεν σταμάτησαν εκεί. Λίγο αργότερα, οι δύο ομάδες του Survivor All Star ρωτήθηκαν για το συνολικό μήκος του Σινικού Τείχους σε χιλιόμετρα. Ωστόσο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φαίνεται πως δεν γνώριζε περί τίνος πρόκειται, ζητώντας τη βοήθεια και τις γνώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου.

«Τι είναι το Σινικό Τείχος με ρωτάει εδώ πέρα… πού την έχουμε φέρει αυτή την άσχετη εδώ πέρα; Σε παρακαλώ, πέρασε έξω», της είπε χαριτολογώντας ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Κωνσταντίνος Βασάλος: «Σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού, ο Τάκης έπρεπε να φύγει»

Survivor All Star - Σάκης Κατσούλης για Νίκο Μπάρτζη – «Υπάρχει έλλειψη παιδείας»

Survivor All Star: Ο Μπάρτζης αποκαλύπτει το τραγούδι που έφτιαξε για τον Τάκη Καραγκούνια