MEDIA

Survivor All Star Spoiler 7/6: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα – Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler 7/6: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα – Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση
ΣΚΑΪ

Survivor All Star Spoiler 7/6: Τρίτο αγώνισμα ασυλίας στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Λίγοι και… καλοί έχουν απομείνει πλέον στο Survivor All Star και μετά από αυτή την εβδομάδα, θα μείνουν ακόμα λιγότεροι. Ήδη στα δύο πρώτα αγωνίσματα ασυλίας οι νίκες μοιράστηκαν και οι ψηφοφορίες έβγαλαν στην επιφάνεια… κρυφές κόντρες. Ειδικότερα στην κόκκινη ομάδα, έχει προκαλέσει εντύπωση η μεγάλη αντιπαλότητα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο, που είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Παρά τις μεταξύ τους διαμάχες, πάντως, οι κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και να στείλουν τους μπλε για ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού. Εκεί, από την κάλπη αναδείχθηκε ως υποψήφιος προς αποχώρηση ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Το θέμα είναι, λοιπόν, ποια από τις δύο ομάδες στο Survivor All Star θα καταφέρει να «διπλώσει» τις νίκες της έτσι ώστε να στείλει τον αντίπαλο σε νέα ψηφοφορία για να βγάλει δεύτερο παίκτη στον τάκο. Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, οι Διάσημοι είναι αυτοί που θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη στο επεισόδιο της Τετάρτης (7/6).

Αυτό σημαίνει πως οι Μαχητές θα ψηφίσουν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και όπως όλα δείχνουν ο υποψήφιος που θα προκύψει από την κάλπη, θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης. Μένει, λοιπόν, να φανεί και ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor All Star. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Νίκος Μπάρτζης δύσκολα θα αποχωρήσουν στην παρούσα φάση, συνεπώς το φαβορί για να αποχωρήσει είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.