Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης «φαβορί» για αποχώρηση

Newsbomb

ΣΚΑΪ

Survivor All Star: Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ το βράδυ της Τετάρτης - Ποιος από τους τρεις υποψηφίους είναι το φαβορί για να αποχωρήσει από το ριάλιτι

Στα δύο πρώτα αγωνίσματα ασυλίας του Survivor All Star οι νίκες μοιράστηκαν στις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, στην κόκκινη ομάδα, έχει προκαλέσει εντύπωση η μεγάλη αντιπαλότητα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο, που είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Χθες, οι κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και να στείλουν τους μπλε για ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού. Εκεί, από την κάλπη αναδείχθηκε ως υποψήφιος προς αποχώρηση ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στο ερώτημα ποιος είναι φαβορί για αποχώρηση από την αποψινή ψηφοφορία, εύκολα προκύπτει απάντηση πως δεν είναι ο Μπάρτζης, δύσκολα προκύπτει σιγουριά για το πλεονέκτημα παραμονής που έχει φαινομενικά ο Βασάλος, αφού ο Ασημακόπουλος στις προηγούμενες ψηφοφορίες χτυπούσε πρωτιές.

Ωστόσο, με δεδομένο ότι η αποψινή ψηφοφορία είναι πλέον πιο κρίσιμη και η ψήφος των τηλεθεατών, ενδέχεται να μην είναι… χαλαρή, διατηρεί ελαφρύ προβάδισμα αποχώρησης ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Όπως όλα δείχνουν αυτή η μονομαχία ανάμεσα σε Ασημακόπουλο και Βασάλο θα πάει ψήφο – ψήφο…

Νέα νίκη για τους Κόκκινους

Οι Διάσημοι κατάφεραν και πήραν τη νίκη και στο αγώνισμα της Τετάρτης, φέρνοντας την Μπλε ομάδα σε δύσκολη θέση...

Οι Μαχητές ψήφισαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Ο υποψήφιος που προέκυψε από την κάλπη, είναι ο Νίκος Μπάρτζης.

«Το περίμενα. Τι κάνει νιάου - νιάου. Άλλαξαν συμπεριφορές μετά την τελευταία φορά που ήμασταν εδώ και ψηφίζαμε. Βάσει στρατηγικής αποδέχομαι την ψήφισή μου.. Δεν νομίζω ότι είναι αγωνιστικά. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Πολλοί εδώ θέλουν να σπάσουν την δυάδα, εμένα και τον Ασημακόπουλο. Το παιχνίδι είναι στρατηγικό» δήλωσε ο Νίκος Μπάρτζης για την υποψηφιότητά του.

Μένει, λοιπόν, να φανεί και ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor All Star. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Νίκος Μπάρτζης δύσκολα θα αποχωρήσουν στην παρούσα φάση, συνεπώς το φαβορί για να αποχωρήσει είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ενοχλημένος ο Μπάρτζης με την υποψηφιότητά του – «Το παιχνίδι είναι στρατηγικό»

Survivor All Star: Το βάρος στην Μπλε ομάδα - Τρίτος υποψήφιος ο Μπάρτζης

Survivor: «Καρφιά» Μπάρτζη σε Μαριαλένα: «Εγώ δεν θα πουλήσω τον φίλο μου με την πρώτη ευκαιρία»

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved