MEDIA

Survivor All Star: Η αποχώρηση, η πρόταση γάμου και το ταξίδι στην Πούντα Κάνα

Survivor All Star: Η αποχώρηση, η πρόταση γάμου και το ταξίδι στην Πούντα Κάνα

Survivor All Star: Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας απολάμβαναν το έπαθλο που κέρδισαν στην Πούντα Κάνα - Ένας παίκτης τράβηξε τον δρόμο της επιστροφής και μία πρόταση γάμου «έκλεψε» την παράσταση

Ένα γεμάτο επεισόδιο είδαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης στο Survivor All Star, από την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου μέχρι το «δαχτυλίδι» του Σάκη Κατσούλη για την πρόταση στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Πριν φτάσουμε στο Συμβούλιο του νησιού για να γίνει γνωστή η ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού, οι παίκτες του Survivor All Star σχολίασαν την τελευταία ψηφοφορία, με τον Νίκο Μπάρτζη να επιμένει ότι εκείνος βγήκε υποψήφιος εξαιτίας στρατηγικής των συμπαικτών του.

Με τον Μπάρτζη συμφώνησε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο δεύτερος από τους υποψήφιους των Μπλε. Και μαζί τους ένας αντίπαλος, ο επίσης υποψήφιος Κωνσταντίνος Βασάλος.

Εκείνος, είναι ακόμα θυμωμένος με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη γιατί τον ψήφισε να είναι υποψήφιος. Και είπε ότι θα τη συγχωρήσει μόνο αν παραμείνει στο Survivor All Star. Και είχε και feeling γι’ αυτό.

Η Ρουμελιώτη τον… τρόλαρε, λέγοντας του πως από τη μέρα που τον ψήφισε και βγήκε υποψήφιος, έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του. Πράγματι στον αγώνα επάθλου, ο Βασάλος ήταν σχεδόν… άχαστος, αλλά οι Κόκκινοι ηττήθηκαν στο πρώτο μέρος του αγώνα.

Κατάφεραν όμως σε flag race να πάρουν τη νίκη και το έπαθλο. Το οποίο ήταν βόλτα στην Πούντα Κάνα, η οποία περιελάμβανε ιππασία, βόλτα με μπάγκι και δείπνο στα… αστέρια.

Η βόλτα με τα μπάγκι είχε απρόοπτα, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να ρίχνει το όχημα πάνω σε ένα δέντρο…

Στο εναέριο δείπνο που έγινε ο Σάκης Κατσούλης, που φοβάται τα ύψη, βρήκε το θάρρος να κάνει… πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη και καθώς δεν είχε δαχτυλίδι, έφτιαξε ένα από αλουμινόχαρτο. «Για να κάνουμε πρόβα» είπε στη σύντροφό του, την οποία την έπιασαν… ταχυπαλμίες. Εκείνοι που το διασκέδασαν ήταν ο Βασάλος και η Μελίνα Μεταξά, που απαίτησαν φιλί αλλά τα μέτρα ασφαλείας το απέτρεψαν!

Και όταν στο Συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Σάκη Κατσούλη αν στο δείπνο σέρβιραν χυλόπιτα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν μπορούσε να κρύψει την αμηχανία της.

Και μετά τις χαλαρές στιγμές, έφτασε η ώρα της ανακοίνωσης της απόφασης του τηλεοπτικού κοινού. Το οποίο αποφάσισε ότι το Survivor All Star θα εγκαταλείψει ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

«Το περίμενα! Στάνταρ. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά γιατί θα πάω στους γονείς μου και τους ανθρώπους που αγαπάω στην Ελλάδα. Νιώθω όμως και λύπη που θα αφήσω αυτόν τον μούργο εδώ πέρα και όλη την ομάδα. Τον Μάριο Πρίαμο και την Σταυρούλα και την Στέλλα και τον Ηλία γιατί πραγματικά εδώ πέρα αυτή είναι η προσωρινή μου οικογένεια με τα καλά και τα κακά της.

Μπορώ να πω ότι φεύγω με το κεφάλι ψηλά, μόνο με θετικές σκέψεις και δεν κρατάω κανένα ίχνος αρνητισμού, κακίες και τσακωμούς. Τίποτα. Ήταν ένα παιχνίδι και σαφώς όλοι προσπαθούμε να το παίξουμε όμορφα και ωραία. Άρα νιώθω και μια ανακούφιση θα έλεγα. Απλά μπορώ να πω ότι η ζωή είναι έξω και οι αληθινοί μαχητές είναι εκεί έξω» τόνισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με τον Νίκο Μπάρτζη να ξεσπά σε κλάματα.

Αφού φώναξε για τελευταία φορά το όνομά του και «Μαχητές» με τους συμπαίκτες του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος πήρε τη δάδα του και αποχώρησε από το Survivor All Star αφήνοντας στον Άγιο Δομίνικο εννέα παίκτες.

Σχετικές ειδήσεις