MEDIA

Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος υποπτεύεται την Ευτυχία για τον φόνο του Ανέστη - Νέα επεισόδια

Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος υποπτεύεται την Ευτυχία για τον φόνο του Ανέστη - Νέα επεισόδια

Η γη της Ελιάς: Όλα όσα θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Η δραματική σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς», έρχεται με συνταρακτικές εξελίξεις.

Η Αρετή εκδικείται τον Στάθη με τον χειρότερο τρόπο. Ο Δημοσθένης ζητά διαζύγιο από την Ασπασία. Ο Κουράκος υποπτεύται πως η Ευτυχία εμπλέκεται στον φόνο του Ανέστη.

Η γη της Ελιάς: Όλα όσα θα δούμε

  • Επεισόδιο 192 (Κυριακή 11 Ιουνίου)

Ο Στάθης προσπαθεί να εξηγήσει στην Ιουλία τι ακριβώς συνέβη με την Αρετή, αλλά εκείνη αρνείται να τον ακούσει. Αργότερα, πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής και η κουβέντα καταλήγει σε καβγά, με αποτέλεσμα ο Στάθης να σπάσει ένα βάζο από τα νεύρα του. Εκείνη αποφασίζει να τον εκδικηθεί και του κάνει μήνυση. Η Δήμητρα, όμως, τον ειδοποιεί να κρυφτεί για να αποφύγει το αυτόφωρο κι έτσι ο Στάθης βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Λυκούργου. Η Ευτυχία παραμιλάει στον ύπνο της και ο Κουράκος αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα. Ο Φίλιππος τηλεφωνεί στη Βασιλική και δεν την βρίσκει, γεγονός που του προκαλεί ζήλια. Η Αθηνά πηγαίνει ξανά στο Ίδρυμα και αυτή τη φορά η Φιλιώ είναι πιο φιλική μαζί της. Η Αρετή βλέπει πως η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει στη σύλληψη του Στάθη και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της.

  • Επεισόδιο 193 (Δευτέρα 12 Ιουνίου)

Η Αρετή βρίσκει την ευκαιρία να εκδικηθεί τον Στάθη και δεν έχει σκοπό να υποχωρήσει. Ο Κουράκος είναι υποχρεωμένος να συλλάβει τον Στάθη και να τον κρατήσει όλη τη νύχτα στο κρατητήριο, μέχρι να περάσει από αυτόφωρο την επόμενη ημέρα. Το δικαστήριο εν τέλει του επιδικάζει υψηλή χρηματική ποινή. Η Βασιλική και ο Στέφανος εξαγριώνονται με τη μάνα τους, αλλά η Αρετή δεν κάνει πίσω. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος αποκτά ένα καλό φίλο στον στρατό, αλλά οι συζητήσεις τους τον προβληματίζουν και αρχίζουν να του προξενούν ζήλια για τη Βασιλική. Ο Λυκούργος παίρνει τη μικρή Φιλιώ από το Ίδρυμα και την πηγαίνει στο σπίτι της Αθηνάς όπου θα μείνει για ένα βράδυ ώστε να γνωριστούν καλύτερα. Η Ιουλία και η Αρετή συναντιούνται τυχαία στον δρόμο. Η Αρετή τής επιτίθεται κι εκείνη τη χαστουκίζει. Η Ασπασία και ο Δημοσθένης καβγαδίζουν με κάθε αφορμή. Η Ασπασία τού μιλάει απότομα, μέχρι που γίνεται η «έκρηξη» και ο Δημοσθένης ζητάει διαζύγιο και φεύγει από το σπίτι.

  • Επεισόδιο 194 (Τρίτη 13 Ιουνίου)

Η Αρετή πηγαίνει πάλι στο αστυνομικό τμήμα και ζητάει επιτακτικά από τον Κουράκο, να συλλάβει την Ιουλία γιατί την χαστούκισε. Ο Κουράκος, κουρασμένος από τις υστερίες της, δεν την πιστεύει και την πετάει έξω. Ο Δημοσθένης δείχνει αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο από την Ασπασία, ενώ η Ειρήνη στέκεται δίπλα στη μητέρα της και αδιαφορεί για τον χωρισμό των γονιών της. Ο Κουράκος, όσο περνούν οι μέρες, μπαίνει όλο και περισσότερο σε σκέψεις για τον φόνο του Ανέστη και το μυαλό του εστιάζει στα λόγια και τις αντιδράσεις της Ευτυχίας. Η Αθηνά φιλοξενεί στο σπίτι της τη μικρή Φιλιώ και προσπαθεί να την κάνει να ανοιχτεί. Ένα γεγονός εκτυλίσσεται μπροστά στη Μαρίνα που της επιβεβαιώνει ότι ο Χάρης απατάει τη Ρένα. Ο Κουράκος, αποφασισμένος να διαλευκάνει την υπόθεση του φόνου του Ανέστη, κάνει το επόμενο βήμα στο σχέδιο αποκάλυψης του ενόχου.

  • Επεισόδιο 195 (Τετάρτη 14 Ιουνίου)

Οι υποψίες του Κουράκου για την εμπλοκή της Ευτυχίας στον φόνο του Ανέστη αρχίζουν να πυκνώνουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σύννεφα στη σχέση τους, ενώ η Ευτυχία συνεχίζει πυρετωδώς τις ετοιμασίες για τον γάμο τους. Η Μαρίνα θεωρεί σίγουρο ότι ο Χάρης απατάει τη Ρένα, ενώ εκείνος υπόσχεται στη Στέλλα πως θα χωρίσει με τη γυναίκα του μόλις χρονίσει το μωρό. Ο Δημοσθένης επιμένει στην απόφασή του να πάρει διαζύγιο και ειδοποιεί τον Λυκούργο να προχωρήσει τις διαδικασίες. Η Αρετή γνωστοποιεί σε όλους ότι την χαστούκισε η Ιουλία, αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Οι κρίσεις ζήλιας του Φίλιππου πυκνώνουν και το πρώτο καβγαδάκι με τη Βασιλική δεν αργεί να έρθει. Ο Κουράκος, προκειμένου να διαλευκάνει αν η Ευτυχία είχε εμπλοκή ή όχι στον φόνο του Ανέστη, αποφασίζει να ψάξει το σπίτι της για παλιά ίχνη αίματος.

  • Επεισόδιο 196 (Παρασκευή 16 Ιουνίου)

Η Ευτυχία εξομολογείται στην Άννα πως νιώθει τον Κουράκο όλο και πιο απόμακρο, αλλά η Άννα το αποδίδει στο άγχος πριν τον γάμο. Η ζήλια του Φίλιππου προβληματίζει τη Βασιλική, ενώ ο Στάθης με τον Λυκούργο προσπαθούν να τον δικαιολογήσουν. Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς αποδεικνύεται κακός σύμβουλος για τον Φίλιππο, μιας και τον παροτρύνει να εξαφανιστεί από τη Βασιλική για να τη δοκιμάσει. Ο Ισίδωρος έρχεται και πάλι κοντά με την Αμαλία, δίνοντας αφορμή στον Μάνο και τη Μαρίνα να τον πειράξουν. Ο Λυκούργος ενημερώνει την Ασπασία πως ο Δημοσθένης τού ανέθεσε την υπόθεση του διαζυγίου τους. Ο Στάθης μπλέκεται άθελά του σε ένα θανατηφόρο δυστύχημα.

Σχετικές ειδήσεις