Οι σημερινές εξελίξεις στο «Νησί»

Η πιο πετυχημένη σειρά της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, το «Νησί» συνεχίζεται με το...

Η πιο πετυχημένη σειρά της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, το «Νησί» συνεχίζεται με το δέκατο τέταρτο επεισόδιο να έτοιμο να καθηλώσει για μια ακόμη φορά το κοινό.

Η Ευγενία γεμάτη τύψεις ψάχνει τα παιδιά της, τα οποία ανακαλύπτει η Κρουσταλάκη σε κάποια χαλάσματα και τα τρομοκρατεί μιλώντας τους με τα χειρότερα λόγια για τον Παπαδημητρίου. Τα παιδιά επιστρέφουν σπίτι τους, αλλά ο Λευτέρης αρνείται να μιλήσει στη μητέρα του και γράφει γράμματα στον πατέρα του. Η Ευγενία ζητά από τον Παπαδημητρίου να διακόψουν τη σχέση τους.

Ο Λαπάκης με τύψεις για την λανθασμένη διάγνωση που έκανε στο Δημήτρη και τον κράτησε τόσα χρόνια στο νησί, προσπαθεί να τον πείσει να φύγει. Εκείνος όμως αρνείται ν' αποχωριστεί την Ηλέκτρα και της ζητά να παντρευτούν. Στο μεταξύ, ξεκινά η χορήγηση της προμίνης και σε δεύτερη ομάδα εθελοντών. Το παιδί του Σταύρου και της Καλλιόπης αρρωσταίνει και πηγαίνουν στο νοσοκομείο, όπου για κακή τους τύχη συναντούν τον Κυρίτση και φοβούνται μήπως ανακαλύψει πως είναι υγιές και τους το πάρει για υιοθεσία.