Ποια είναι η γυναίκα στο πλευρό του Πάνου Σόμπολου;

Εδώ και δύο χρόνια ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος...

Εδώ και δύο χρόνια ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος έχει συνάψει σχέση με την δημοσιογράφο Αγγελική Γυπάκη. Πρόκειται για μια κυρία την οποία ο πρόεδρος γνώρισε όταν της έδωσε το βραβείο Μπότση για την ανα΄δειξη των περιβαλλοντικών προβλημάτων της χώρας μέσα από τα ρεπορτάζ της.
Η κυρία Γυπάκη έχει εργαστεί στο Γραφείο Τύπου της Ολυμπιακής και στην πορεία πήγε στην εφημερίδα «Απογευματινή», όπου αφοσιώθηκε στο ρεπορτάζ γύρω από τα περιβαλλοντικά και οικολογικά θέματα.

Αν και η δική του εξειδίκευση στο αστυνομικό ρεπορτάζ απέκλειε την πιθανότητα να βρεθούν δημοσιογραφικά καλύπτοντας κοινά θέματα, τελικά η γνωριμία τους προέκυψε τυχαία μέσω κοινών γνωστών και συναδέλφων.

Διαφύλαξαν την προσωπική τους σχέση και κατάφεραν να μη μαθευτεί τίποτα, ακόμη και όταν η κυρία Γυπάκη κατέβηκε υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του, γεγονός που θα έδινε αφορμή για παρασκηνιακά σχόλια.

Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε το 2009 στο ΟΑΚΑ, όπου είχαν πάει να παρευρεθούν στη συναυλία για τα 50 χρόνια προσφοράς στο ελληνικό τραγούδι του Λευτέρη Παπαδόπουλου.
Πηγή: gossip-tv.gr