Ο Σταμάτης, ο Tσελεμεντές και η Μενεγάκη

Ο Σταμάτης δε σταματά ποτέ! Ο διευθυντής προγράμματος του Star, Σταμάτης Μαλέλης δε χάνει ευκαιρία να σχολιάζει αρνητικά την Ελένη Μενεγάκη κάθε φορά που ερωτάται σχετικά, μη επιθυμώντας να βάλει τέλος στην κόντρα αυτή.
Μιλώντας στο Down Town, ο ισχυρός άντρας της τηλεόρασης, αναφέρθηκε με θέρμη στην (πρώην;) βασίλισσα του πρωινού, χαρακτηρίζοντας την εμμέσως αλλά σαφώς άξεστη. «Με τη Μενεγάκη μας χωρίζει χάος σκέψης, ζωής, πολιτισμού - να σας πω την αλήθεια αυτή τη στιγμή με λυπεί ακόμα και το ότι ασχολούμαι μαζί της. Δεν πιστεύω πως σπούδασα, έκανα τόσα πράγματα, διάβασα τόσα βιβλία για να ασχολούμαι με την Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη, αν έχει διαβάσει ένα βιβλίο όλο κι όλο στη ζωή της, αυτό μάλλον θα είναι ο τσελεμεντές. Δεν έχω λοιπόν κανένα πόλεμο με τη γυναίκα. Ας κάνει τη δουλειά της, στην οποία είναι και πολύ καλή. Από κει και πέρα, όλη αυτή η ιστορία τα εξώδικα, οι δηλώσεις, κτλ είναι, επαναλαμβάνω, μια υποκρισία'', είπε χαρακτηριστικά.
Ο διευθυντής προγράμματος εξηγεί το βαθμό υποκρισίας της ξανθιάς παρουσιάστριας ως εξής: ''Όταν βγάζεις ανακοίνωση στο τύπο ότι χώρισες, όταν κάνεις ό,τι μπορείς για να το περάσεις στον Τύπο και στην εκπομπή σου για να ανεβάσεις τα νούμερα - βγαίνεις θλιμμένη, φορώντας μαύρα, σιγοκλαίς στις γωνίες, δεν τα κάνεις όλα αυτά για να αναπαραχθούν; Γιατί λοιπόν όταν ένα κανάλι ανακαλύπτει πως όλο αυτό είναι και λίγο παιχνιδάκι και στο λέει, το στέλνεις στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο; Αυτό που με θλίβει περισσότερο είναι πως την καταγγελία στο ΕΣΡ την υπογράφει και ένα στέλεχος άλλου καναλιού, ο Γιάννης Λάτσιος. σημειωτέον, πέρσι που ο ΑΝΤ1 έφαγε πρόστιμο 100.000€ για μια δική του εκπομπή, εμείς βγήκαμε με ρεπορτάζ, το καταγγείλαμε και καταδικάσαμε την απόφαση του ΕΣΡ'', απαντά.
Και να φανταστεί κανείς πως ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν! Θα περιμένουμε φυσικά με ενδιαφέρον την απάντηση της ωραίας Ελένης και με ποιο...βιβλίο θα απαντήσει στα περί Τσελεμεντέ.