Αποκάλυψη - βόμβα διαγωνιζόμενης για το The Voice

Αποκάλυψη - βόμβα διαγωνιζόμενης για το The Voice

Αποκάλυψη διαγωνιζόμενης...

Το ότι δεν πέρασε στην επόμενη φάση εξαιτίας του τραγουδιού που η παραγωγή επέλεξε για λογαριασμό της καταγγέλλει η Ιωάννα Πεπέτα, μία από τις διαγωνιζόμενες που δεν προκρίθηκαν. Μάλιστα, το ότι τα τραγούδια επιλέγονται από τους ανθρώπους του σόου επιβεβαίωσε και διαγωνιζόμενη που έχει περάσει τις blind auditions!

«Σίγουρα απογοητεύτηκα... Είχα επιλέξει ένα τελείως λαϊκό, την "Πριγκιπέσσα", καμία σχέση με αυτό που μου δώσανε», είπε στην εκπομπή «Μελέτησέ Το» η διαγωνιζόμενη.

Όπως πρόσθεσε, η ίδια είναι λαϊκή τραγουδίστρια και το κομμάτι «Ταξίδι Στη Βροχή» που της έδωσε η παραγωγή, όχι μόνο την αδίκησε, αλλά δεν το ήξερε ούτε η Μελίνα Ασλανίδου! Μάλιστα, η τραγουδίστρια – coach ρώτησε on air για το τραγούδι όταν η Ιωάννα ολοκλήρωσε την ερμηνεία της, όπως είδαμε και στο σχετικό επεισόδιο!

«Σίγουρα μπορεί να μην έδωσα το 100% λόγω άγχους, αλλά ok, το τραγούδι δεν το ήξερε η Μελίνα. Μπορεί να τυχαίνουν κι αυτά, δεν ξέρω», συνέχισε η Ιωάννα, ενώ αποκάλυψε πως η παραγωγή «έκοψε» το σημείο όπου ο Αντώνης Ρέμος της κάνει πρόταση να εμφανιστεί σε καλοκαιρινή του συναυλία στη Μύκονο!

Το ότι η παραγωγή επέλεξε τα κομμάτια των auditions επιβεβαίωσε η Κωνσταντίνα Ζέρβα, που πέρασε στην επόμενη φάση: «διαλέξαμε από μία μεγάλη λίστα και οι άνθρωποι της παραγωγής επέλεξαν ένα από αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.