Βραβείο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για τον Μιχάλη Καζά

Βραβείο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για τον Μιχάλη Καζά

Τα βραβεία της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων «Κωνσταντίνος Καλλιγάς» (Ελληνικό Τμήμα), δόθηκαν και φέτος σε καταξιωμένους δημοσιογράφους – μεταξύ των οποίων – και ο Μιχάλης Καζάς, δημιουργός των ιστοσελίδων Argonafplia.gr, Eurozoi.gr, Travelpeloponnisos.gr kai sport.argonafplia.gr και στο παρελθόν των περιοδικών "ΕΛΛΑΔ-ΕΟΚ" και "Η ΕΥΡΩΠΗ στη ΖΩΗ μας", η Λένα Παρασκευά από το STAR Κεντρικής Ελλάδος, ο Σταύρος Θεοδωράκης για τους «Πρωταγωνιστές», ο Γιώργος Παπανικολάου από το Euro2day.gr και ο Ιωάννης Καρτάλης.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα. Τα βραβεία «Κ. Καλλιγάς» απονέμονται από την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων στους δημοσιογράφους που ξεχώρισαν για το ήθος και τον ευρωπαϊκό τους προσανατολισμό.

Ο κ. Μιχάλης Καζάς με τον πρώην υπηρεσιακό πρωθυπουργό κ. Παναγιώτη Πικραμμένο και τον κορυφαίο δημοσιογράφο και πρώην ευρωβουλευτή κ. Γιάννη Μαρίνο.

aponomi683


Τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν επίσης στην εφημερίδα Εστία, την ηλεκτρονική έκδοση της Ναυτεμπορικής, το κανάλι SBC και την εφημερίδα της ομογένειας «Ελληνική Γνώμη».

Μετά τη βράβευση, ακολούθησε ομιλία του δημοσιογράφου και πρώην ευρωβουλευτή κ. Γιάννη Μαρίνου, με θέμα «Η δημοσιογραφική ηθική και ο ρόλος της στην ενημέρωση του πολίτη».

Την εκδήλωση συντόνισε η Γενική Γραμματέας του ελληνικού Τμήματος κα Σάγια Τσαουσίδου, ενώ χαιρετισμούς έκαναν ακόμη ο Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος κ. Κωνσταντίνος Παπανδρόπουλος και ο Διευθυντής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος.

.