MEDIA

Ταινίες σε Αʼ προβολή στα Novacinema

Ταινίες σε Αʼ προβολή στα Novacinema

Δυναμικά μπαίνει ο Μάρτιος στα κανάλια Novacinema, καθώς μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες σε υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου HD θα παρουσιαστούν σε Αʼ τηλεοπτική προβολή ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε κανάλι.

Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ «Οι Άθλιοι» με τους Χιου Τζάκμαν και Ράσελ Κρόου, που είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Βίκτορος Ουγκό, θα μεταδοθεί την Κυριακή 2 Μαρτίου και αποτελεί την ταινία που θα οδηγήσει φέτος στη live αποκλειστική μετάδοση της 86ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, με οικοδέσποινα την κωμική ηθοποιό Έλεν ντε Τζενέρις.

Στις 9/3, ατέλειωτη δράση χαρίζει στους συνδρομητές των καναλιών Novacinema η περιπέτεια «G.I. Joe: Αντίποινα» με τους Μπρους Γουίλις και Ντουέιν Τζόνσον. Το κλασικό μυθιστόρημα «Μεγάλες Προσδοκίες» του Τσαρλς Ντίκενς μεταφέρεται στην οθόνη των καναλιών Novacinema στις 10/3, ενώ μια ξεχωριστή ιστορία αγάπης ζουν στις 16/3 οι χαρισματικοί Ίθαν Χοκ και Ζιλί Ντελπί, λίγο «Πριν τα Μεσάνυχτα» στα καταπληκτικά τοπία της Μεσσηνίας. Οι πρεμιέρες συνεχίζονται στις 17/3 με το υποβλητικό γκανγκστερικό θρίλερ «The Iceman», με τη συναρπαστική ερμηνεία του Μάικλ Σάνον.

Ακολουθεί στις 23/3 η blockbuster ταινία φαντασίας «Τζακ ο Κυνηγός Γιγάντων», που αποτελεί ένα διασκεδαστικό παραμύθι επικεντρωμένο στην περιπέτεια. Μια υπέροχη φιλία γεννιέται στις 24/3 ανάμεσα σε «Μπαμπούλες Πανεπιστημίου», σε μια διασκεδαστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων που θα προβληθεί επίσης και σε τρισδιάστατη προβολή στις 30/3, μέσω Nova 3D. Τα κανάλια Novacinema παρουσιάζουν στις 30/3 και μια ταινία για τη ζωή του ιδιοφυούς μουσικού παραγωγού «Phil Spector», βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Οι πρεμιέρες Μαρτίου ολοκληρώνονται στις 31/3 με την αστυνομική κωμωδία «Η ζωή σου, Zωή μου».