MEDIA

Βερύκιος: Ε, όχι και να αναγουλιάζουν ο Λιάγκας και ο Κωστόπουλος

Βερύκιος: Ε, όχι και να αναγουλιάζουν ο Λιάγκας και ο Κωστόπουλος

Στην αντεπίθεση περνά ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος εναντίον όσων του επιτέθηκαν για τα όσα είπε στη ραδιοφωνική του εκπομπή για τον Αύγουστο Κορτώ και τους ομοφυλόφιλους.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βερύκιος επιτέθηκε στον κ. Κορτώ επειδή είπε ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ο Αύγουστος Κορτώ με δημοσίευση του στο facebook δήλωσε πως δεν συμμετέχει ενεργά στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, με την υπενθύμιση πως παραμένει «αφοσιωμένος στον άνδρα του και στα βιβλία του». Αυτή η φράση υπήρξε η αφορμή για ένα 15λεπτο ξέσπασμα του κ. Βερύκιου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ωστόσο παραδέχτηκε στη συνέχεια πως ήταν λάθος που χρησιμοποίησε αυτούς τους χαρακτηρισμούς για τον κ. Κορτώ και ζήτησε συγγνώμη.

Σήμερα επανήλθε στο θέμα στρέφοντας τα πυρά του εναντίον των ανθρώπων της τηλεόρασης από τους οποίους άκουσε τα… εξ αμάξης.

«Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά, mea culpa, τελεία και παύλα! Χρησιμοποιούν τον όρο ομοφοβικός χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει. Ε, λοιπόν, όπως μου έλεγε ανώτατος δικαστής φίλος της πρωινής παρέας, τα όσα ειπώθηκαν και όπως ειπώθηκαν - νομικά τουλάχιστον - δεν συνιστούν ομοφοβία. Απεναντίας η καταιγίδα των επικρίσεων και του διαδικτυακού λιθοβολισμού εναντίον μας είναι καραμπινάτη ομοφοβία.

Η δεύτερη φράση- κλειδί που χρησιμοποιείται από τους επικριτές, από τους ενορχηστρωτές της επίθεσης είναι εμετός. Και αίφνης άρχισαν να κάνουν εμετό οι πάντες… μέχρι και η Έλενα Ακρίτα, μέχρι και η Ζωίτσα… η Ζωή Λάσκαρη, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Τα αναγουλιάσματα. Ναι, καλά ακούτε, μετά την Έλενα Ακρίτα και η Ζωή Λάσκαρη κάνει εμετό. Τι να πει κανείς; Τι να σχολιάσει;», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Και συμπλήρωσε: «Κατανοώ την Ελενίτσα και την Ζωίτσα, αλλά να αναγουλιάζουν ο Λιάγκας και ο Κωστόπουλος; Να αναγουλιάζει ο Λιάγκας που πριν λίγες ημέρες είχε πιάσει τον έρμο τον Φώτη και τι έλεγε γι’αυτόν; Αλήθεια, ήταν αντρίκια και μπεσαλίδικη η συμπεριφορά του Λιάγκα απέναντι στο Mega που το άφησε στα κρύα του λουτρού; Που άφησε έναν ολόκληρο σταθμό σύξυλο για να πάει στο ανταγωνιστικό κανάλι; Ήταν αντρίκια, ε; Αλλά να αναγουλιάζει και ο Πέτρος Κωστόπουλος; Που δύο ολόκληρες γενιές τις είχε μπλοκάρει σεξουαλικά με τα σεξιστικά άρθρα των περιοδικών του;».