MEDIA

Το «Ευτυχίας 22» στον ΣΚΑΪ

Το «Ευτυχίας 22» στον ΣΚΑΪ

Μια νέα κωμική σειρά αυτοτελών επεισοδίων, το «Ευτυχίας 22», θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιουνίου στις 22.00 και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το «Ευτυχίας 22» είναι ένας δρόμος που φιλοξενεί τους πρωταγωνιστές της σειράς. Βασικά πρόσωπα δύο νέοι που για αλλού ξεκίνησαν αλλά αλλού η ζωή τους έχει οδηγήσει. Πρόκειται για τον Μιχάλη και τη Ζωή. Ο Μιχάλης (Αλέξης Γεωργούλης) αναζητούσε δουλειά στο Λονδίνο ως μηχανικός αλλά αναγκάζεται εσπευσμένα να αναλάβει το κατάστημα του πατέρα του.

Ο πατέρας του, ο Θανάσης (Δημήτρης Mπικηρόπουλος) έχει ένα συνοικιακό mini market στην Αθήνα και σε ηλικία πια 65 ετών-και αφού έχει χάσει την γυναίκα του σε νεαρή ηλικία και μεγάλωσε μόνος τον μοναχογιό του- αποφασίζει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με την νεαρή ρωσίδα σύντροφό του.
Στο κατάστημα βρίσκεται η Ζωή (Κατερίνα Παπουτσάκη), μία νεαρή υπάλληλος που δουλεύει εκεί τον τελευταίο χρόνο. Η Ζωή, απόφοιτος διοίκησης επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθηνών είναι ενθουσιασμένη με τη δουλειά της και πιστεύει πως τα mini market είναι η δουλειά του μέλλοντος. Με τη θετική της ματιά και την αισιοδοξία της προσπαθεί να πείσει τον Μιχάλη να δει πιο θετικά την παραμονή του εκεί.

Στο διπλανό μαγαζί βρίσκεται ο Θωμάς. Ο Θωμάς είναι εφευρέτης, του αρέσει να προσπαθεί να βρίσκει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα και να κάνει τη ζωή των άλλων πιο εύκολη.

Στο διπλανό μαγαζί βρίσκεται η Δήμητρα. Έχει ασπαστεί την ανατολική φιλοσοφία. Κάνει γιόγκα, πιστεύει στο κάρμα, στο Γιν Γιανγκ και διατηρεί πάντοτε την ηρεμία της.

Στο μαγαζί συχνάζει ο Βασίλης. Ένας 19χρονος νεαρός που μοναδικός του σκοπός είναι να κυνηγάει τις γυναίκες και να ανακαλύπτει όλο και πιο εναλλακτικούς και μοντέρνους τρόπους για να το κάνει.

Οι πέντε τους θα αντιμετωπίσουν προβλήματα της καθημερινότητας με το δικό τους μοναδικό τρόπο ο καθένας και θα κάνουν τον Μιχάλη να αγαπήσει τη δουλειά του, αφού πρώτα θα τον κάνουν να αγαπήσει τους ίδιους.