Ικανοποίηση στον ΑΝΤ1 για το «Elatte»

Ικανοποίηση στον ΑΝΤ1 για το «Elatte»
Παρά τα όσα ακούγονται περί δυσαρέσκειας των ιθυνόντων στο κανάλι του Αμαρουσίου για την νούμερα του «Elatte»...

Παρά τα όσα ακούγονται περί δυσαρέσκειας των ιθυνόντων στο κανάλι του Αμαρουσίου για την νούμερα του «Elatte», ο ΑΝΤ1 έβγαλε μια ανακοίνωση (στήριξης;) στο δίδυμο Νάντιας Μπουλέ, Θανάση Πάτρα.

Η ανακοίνωση εκφράζει με αριθμούς, την ικανοποίηση που επικρατεί στο κανάλι για τη νέα εκπομπή, τη στιγμή που ήδη έχουν ξεκινήσει η συγκρίσεις με την περσινή παρουσιάστρια που ήταν η Ράνια Θρασκιά.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει:
«Δυναμική είσοδο στην πρωινή ζώνη έκαναν η Νάντια Μπουλέ και ο Θανάσης Πάτρας. Είπαν «Elatte» στους τηλεθεατές κι εκείνοι ανταποκρίθηκαν με προθυμία!

Η νέα πρωινή πρόταση του ΑΝΤ1 γι’ αυτό το καλοκαίρι είχε τεράστια απήχηση στις δύο πρώτες προβολές της. Συγκεκριμένα, το «Elatte» ξεπέρασε τις υπόλοιπες πρωινές εκπομπές στο κοινό 15-44 ετών με μερίδιο 19,6%. Μεγάλο ρόλο σε αυτή την απόδοση έπαιξαν οι νεαροί τηλεθεατές 15-24 ετών (μερίδιο 22,3%) και οι γυναίκες. Το «Elatte» σημείωσε ποσοστό 24,9% στις γυναίκες 15-44 ετών, ενώ ξεπέρασε το 33% στις νεαρές γυναίκες 15-24 ετών. Μάλιστα, σε επίπεδο πεντάλεπτου η εκπομπή έφτασε χτες το 29,4% στις γυναίκες15-44 και το 36,9% στις γυναίκες 15-24.

Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, το «Elatte» ήταν πρώτο στη ζώνη του στο κοινό 15-44 με διαφορά σχεδόν 6 μονάδες από το δεύτερο κανάλι, ενώ η διαφορά του έφτασε στις 9,7 μονάδες στις γυναίκες 15-44.

Για όλο το καλοκαίρι, η Νάντια Μπουλέ και ο Θανάσης Πάτρας θα μας κρατούν σε επαφή με ό,τι συμβαίνει στη χώρα και στον κόσμο και παράλληλα, θα μας μεταδίδουν τη θετική τους ενέργεια, καθημερινά 7:00 με 11:00 στον ΑΝΤ1. «Elatte κι εσείς!»