Κάντε like στο Travel Plan και κερδίστε

Κάντε like στο Travel Plan και κερδίστε
Τα 30 χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει το Travel Plan με μια μοναδική προσφορά σε νέους και παλιούς φίλους του...

Τα 30 χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει το Travel Plan με μια μοναδική προσφορά σε νέους και παλιούς φίλους του. Το γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο προσφέρει ένα τετραήμερο ταξίδι στο Λονδίνο και τρία τριήμερα ταξίδια στη Μύκονο με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Το μόνο που χρειάζεται για να λάβετε μέρος στην κλήρωση είναι να κάνετε like τη σελίδα διαγωνισμού του Travel Plan στο Facebook www.facebook.com/travelplannews και να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Κυριακή 21/8/11 και οι τυχεροί νικητές θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 22/8/11.

Οι μεγάλοι τυχεροί θα ταξιδέψουν το Σεπτέμβριο στο Λονδίνο για τέσσερις ημέρες με διαμονή και αεροπορικά εισιτήρια πληρωμένα και στη Μύκονο για τρεις ημέρες, Παρασκευή με Κυριακή, με ακτοπλοϊκά εισιτήρια και διαμονή στο πεντάστερο ξενοδοχείο Royal Mykonian.

Στα 30 χρόνια λειτουργίας του, το Travel Plan έχει διοργανώσει για χιλιάδες ταξιδιώτες αμέτρητα ταξίδια σε ευφάνταστους προορισμούς, στα πιο απίθανα καταλύµατα και με τα πιο σύγχρονα µέσα μεταφοράς.