Μιμίκα Παπαχαραλάμπους: Μια φρέσκια και πανέμορφη παρουσιάστρια έρχεται στους δέκτες μας

Μιμίκα Παπαχαραλάμπους: Μια φρέσκια και πανέμορφη παρουσιάστρια έρχεται στους δέκτες μας
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της Μιμίκας Παπαχαραλάμπους; Αυτή είναι η ερώτηση που κάνουν μεταξύ τους όλοι όσοι γνωρίζουν τις δυνατότητες της Ελληνίδας τηλεπαρουσιάστριας που έλαμψε από τα πρώτα της βήματα στην περιφέρεια.

Η ίδια αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο όταν εργάστηκε και συνέβαλε δημοσιογραφικά ως κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στο MaxTv του Ναυπλίου - από τα πρώτα τότε στην Πελοπόννησο - και στο New Channel Web καθώς και ως κεντρική παρουσιάστρια σε ψυχαγωγική εκπομπή στο κανάλι E της Εύβοιας.

Η όμορφη δημοσιογράφος αποχαιρέτησε το αγαπημένο της τηλεοπτικό κοινό στην περιφέρεια και εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ εργάζεται πυρετωδώς για το νέο της εγχείρημα.

Πλέον έρχεται να μπει στα σπίτια όλων μας, μέσα από τη νέα της συνεργασία με ένα μεγάλο κανάλι. Η πετυχημένη της έως τώρα πορεία έφτασε η στιγμή να την αναδείξει στο μεγαλύτερο και πιο ανερχόμενο αστέρι που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Ο σταθμός που θα φιλοξενήσει τη νέα σεζόν το τηλεοπτικό της show, είναι ακόμη «έκπληξη», ωστόσο η παραγωγή θα είναι τόσο εντυπωσιακή που αναμένεται να ξεπεράσει τα ελληνικά δεδομένα όπως μέχρι σήμερα τα γνωρίζαμε.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και η Μιμίκα Παπαχαραλάμπους δίνει καθημερινά τον καλύτερό της εαυτό για να την απολαύσουμε όταν θα βγει επιτέλους στον «αέρα»! Τώρα, πλέον, μένει, να μάθουμε ποιος θα είναι ο σταθμός από όπου θα μπορούμε να την απολαμβάνουμε!

Αξίζει να σημειωθεί, πέραν όλων των παραπάνω πως η Μιμίκα Παπαχαραλάμπους είναι ένα νέο και φωτεινό πρόσωπο, ευχάριστη και γλυκιά, αλλά κυρίως: Επαγγελματίας!

Καλή επιτυχία Μιμίκα! Σε περιμένουμε!

 

Credits: στις φωτογραφίες τα παπούτσια της κυρίας Παπαχαραλάμπους είναι :
MOURTZI
www.mourtzi.com
Ερμού 18, Αθήνα
Τηλ. 2103210032

PHOTO GALLERY