Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι ταινίες της εβδομάδας

Όλες οι ταινίες που κάνουν σήμερα πρεμιέρα στις αίθουσες της πόλης.


Χαραυγή Μέρος 1 (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1) Θέλετε πραγματικά λεπτομέρειες για το πρώτο κομμάτι της τελευταίας ταινίας της διασημότερης ερωτικής ιστορίας με βαμπίρ και λυκανθρώπους; Διαβάστε την εμπειρία ενός φανατικού του Twilight Saga που έτρεξε μέσα στα άγρια χαράματα να την δει πριν από όλους τους άλλους.

Τρίο («Drei») Ο Tom Tykwer του «Τρέξε Λόλα, Τρέξε», σκηνοθετεί ένα βερολινέζικο δράμα, η ιστορία του οποίου θέλει ένα ζευγάρι (άντρας - γυναίκα) που βρίσκεται γύρω στα 40 να ερωτεύονται τον ίδιο άντρα χωρίς να το ξέρουν. Ιδιαίτερη κοινωνική σάτιρα, χωρίς όμως ιδιαίτερο νόημα.

Ανώνυμος («Anonymous») Ένα πολιτικό θρίλερ που διαδραματίζεται στο Λονδίνο της Ελισαβετιανής περιόδου και πραγματεύεται την αλήθεια γύρω από την πραγματική ταυτότητα του συγγραφέα σαιξπηρικών αριστουργημάτων. Ήταν στην πραγματικότητα ο Κόμης της Οξφόρδης ή ένας απλός αναλφάβητος ηθοποιός; Θεωρίες συνομωσίας και εντυπωσιακά κοστούμια υπό τη σκηνοθεσία του Roland Emerich, με πρωταγωνιστές τους Rhys Ifans, Vanessa Redgrave και David Thewlis.

Πηγή: queen.gr