ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Τα χρήματα πίσω από τη δολοφονία της και το «δόλωμα» που της έριξαν

Ειρήνη Λαγούδη: Τα χρήματα πίσω από τη δολοφονία της και το «δόλωμα» που της έριξαν
Η τελευταία διαδρομή της άτυχης γυναίκας στο «μικροσκόπιο» των Αρχών

Οι τραπεζικές καταθέσεις της Ειρήνης Λαγούδη «δείχνουν» το κίνητρο της δολοφονίας της - Η τελευταία διαδρομή της άτυχης γυναίκας και οι καταθέσεις των συγγενών της

Στο στόχαστρο της ανακρίτριας έχει μπει η τελευταία διαδρομή της Ειρήνης Λαγούδη στη λίμνη Τριχωνίδα ενώ μέσα από τις καταθέσεις επιχειρεί να εντοπίσει ποιοι και πώς την παγίδευσαν.

Οι καταθέσεις δείχνουν ότι η Ειρήνη Λαγούδη είχε δανείσει σε κάποιον ή κάποιους χρήματα. Λίγο πριν πεθάνει τα ζητούσε πίσω και απειλούσε με καταγγελίες. Η ανακρίτρια εστιάζει στο αν το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικό.

«Το πιστεύουμε από την πρώτη στιγμή ότι είναι και οικονομικό και να το πω και συναισθηματικό κατά κάποιο τρόπο» ανέφερε η καλύτερη φίλη της Ειρήνης Λαγούδη, στο Star και προσθέτει:

«Αισθανόμαστε αδικημένοι ακόμα, μπερδεμένοι για το τι γίνεται ακριβώς δεν έχουμε βρει ακόμα την άκρη του νήματος».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Ο αδερφός της, Γιώργος Λαγούδης, φέρεται να είπε στην ανακρίτρια:

«Η Ειρήνη είχε χρήματα και λίγο πριν πεθάνει είχε πάρει 75.000 ευρώ από την πώληση ενός χωραφιού. Στην τράπεζα υπάρχει το μεγαλύτερο ποσό (περίπου 50.000 )Τα υπόλοιπα έλειπαν. Ξέρω ότι πλήρωσε κάποιες υποχρεώσεις της αλλά λείπει ένα σεβαστό ποσό που δεν ξέρω που μπορεί να το έχει δώσει.»

Το δόλωμα

Το δεύτερο μυστήριο που καλούνται να λύσουν οι Αρχές είναι η ακατανόητη διαδρομή που έκανε την ημέρα του θανάτου της, η Ειρήνη Λαγούδη. Έφυγε από το σπίτι της στην Κατοχή και βρέθηκε πολλά χιλιόμετρα μακριά στη λίμνη Τριχωνίδα. Πήγε σε ραντεβού θανάτου, υποστηρίζουν οι δικοί της. Το υλικό από τις κάμερες εξετάζεται και πάλι καρέ- καρέ.

«Η Ρηνούλα ήταν άνθρωπος που έδινε τη βοήθεια της σε όποιον τη ζητούσε. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε αυτή τη βοήθεια τη συγκεκριμένη και η Ρηνούλα βρέθηκε τόσο μακριά. Δεν είχε λόγο να φύγει τόσο μακριά να πάει κάπου άλλου και δεν είχε σκοπό να πάει» πρόσθεσε η φίλη της.

Εν τω μεταξύ, στην κατάθεσή της, η 16χρονη κόρη του θύματος υποστήριξε πως η μητέρα της δολοφονήθηκε καθώς «δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει»" και πως υπάρχει «οικονομικό κίνητρο» πίσω από τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανακρίτρια δεν έχει σκοπό να καλέσει και άλλα μέλη της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη. Οι μάρτυρες που θα καλούνται από εδώ και πέρα θα είναι οι άνθρωποι που επικοινώνησε μαζί τους λίγο πριν πεθάνει. Η λίστα των ονομάτων έχει παραδοθεί ήδη στην ανακρίτρια μέσα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Μετά τους μάρτυρες θα ανοίξει ο κύκλος απολογιών για τους υπόπτους.

Διαβάστε επίσης:

Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Δείτε πόσα εκατομμύρια θα μοιράσει στην κλήρωση της Κυριακής (3/2)

Τον επόμενο μήνα η ρύθμιση για τις 120 δόσεις

Σχετικές ειδήσεις