MEDIA

Survivor spoiler – διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (17/06) το έπαθλο

Survivor spoiler – διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (17/06) το έπαθλο

Survivor spoiler – διαρροή: Αγώνισμα επάθλου θα παρακολουθήσουμε απόψε στο reality επιβίωσης – Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το ταξίδι στην Κολομβία;

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Survivor. Τα έπαθλα είναι όλο και πιο εντυπωσιακά καθώς φτάνουμε προς το τέλος του reality επιβίωσης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει απόψε (17/06) θα πάει ένα ταξίδι στην Κολομβία.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (16/06) είδαμε το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία. Η μαύρη ομάδα κατάφερε να κερδίσει κάνοντας το 2-0 στις συνολικές νίκες και να πάρει την ασυλία. Έτσι στο Συμβούλιο του Νησιού οδηγήθηκε η άσπρη ομάδα για να επιλέξει ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Υποψήφιοι προέκυψαν ο Νίκος, η Αφροδίτη και ο Κυριάκος.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει το ταξίδι στην Κολομβία; Οι Άσπροι ή οι Μαύροι;

Στο σημερινό επεισόδιο ο στίβος μάχης για ακόμη μια φορά θα είναι δύσκολος. Η μαύρη ομάδα μπαίνει με την ψυχολογία του φαβορί στο αγώνισμα μετά την κατάκτηση της ασυλίας. Από την πλευρά της η άσπρη ομάδα θέλει να κερδίσει για να ανέβει και η ψυχολογία των παικτών και να βρουν τα αγωνιστικά αποθέματα για την μικρή, αλλά δύσκολη συνέχεια του παιχνιδιού.

Δείτε στην gallery ποια ομάδα κερδίζει σήμερα:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη καραμπόλα με 12 νεκρούς - Επιβάτης πούλμαν προσπάθησε να αρπάξει το τιμόνι (pics)

Σχετικές ειδήσεις