MEDIA

Ντάνος, Δαλάκα ή Γκότσης; Ποιος κέρδισε τα περισσότερα από το Survivor (pics)

Ντάνος, Δαλάκα ή Γκότσης; Ποιος κέρδισε τα περισσότερα από το Survivor (pics)

Την προηγούμενη Κυριακή είχαμε την ανάδειξη του τρίτου μεγάλου νικητή του ριάλιτι περιπέτειας Survivor που παραμένει αμφίβολο αν θα το ξαναδούμε στην ελληνική τηλεόραση την ερχόμενη χρονιά μιας και τα «έσπασαν» ΣΚΑΪ και Acun Media.

Κάτι που σημαίνει πως… ό,τι είδαμε, είδαμε από γυμνασμένα κορμιά, κακουχίες, πείνες αλλά και εξωτικό Άγιο Δομίνικο αφού δεν φαίνεται ο Acun Ilicali να έχει βρει τηλεοπτική στέγη για τα projects του την ερχόμενη σεζόν.

Τέτοιες ώρες, είναι αναγκαίος ένας γρήγορος απολογισμός για το ποιος από τους τρεις νικητές του ριάλιτι περιπέτειας βγήκε περισσότερο κερδισμένος από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Γιατί μπορεί να έλαβαν και οι τρεις το ίδιο χρηματικό έπαθλο με τη νίκη τους (100.000 ευρώ) όμως η δημοφιλία τους ήταν αυτή που καλούνταν να εξαργυρώσουν μετά το παιχνίδι ώστε να τους αποφέρει χρήματα στο μέλλον.

Ας τους δούμε έναν έναν…

Νικητής Survivor 1: Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος)

Μοναχικός, μυστηριώδης, δυναμικός, μαχητικός, δίκαιος, ενθουσιώδης... Αυτά ήταν τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Γιώργου Αγγελόπουλου ή Ντάνου όπως αρέσκονται κάποιοι να τον αποκαλούν, που τον οδήγησαν βήμα-βήμα στην αναγνώριση, αλλά και στη νίκη του Survivor. Μετά από εκεί, τι;

Νικητής Survivor 2: Ηλίας Γκότσης

Ο Ηλίας Γκότσης ήταν από την αρχή το μεγάλο outsider. Άρεσε, έκανε αισθητή την παρουσία του μέσα στο παιχνίδι, έπεσε, σηκώθηκε, ξαναέπεσε αλλά τελικά τα κατάφερε. Έφτασε στον τελικό και μάλιστσα κατάφερε να κατακτήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Αλλά το κυριότερο ήταν ότι είχε "κλέψει" τη νίκη από την Κατερίνα Δαλάκα που για πρώτη φορά συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό.

Νικητής Survivor 3: Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν χρειαζόταν συστάσεις προς το τηλεοπτικό κοινό όταν αποφάσισε να μπει για δεύτερη φορά στο ριάλιτι περιπέτειας. Κάποιοι σχολίασαν αρνητικά την απόφασή της αυτή αφού γνώριζαν τον... πρότερο βίο της στο παιχνίδι. Μαχήτρια όμως, όπως έχει μάθει να είναι στη ζωή της, αποφάσισε να ξαναδοκιμάσει.

Λέγεται ότι στα πόδια της έπεσε... χρυσάφι προκειμένου να δεχτεί και εφόσον είδε το όλο θέμα καθαρά οικονομικά, ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να μείνει, όσο περισσότερο μπορούσε μέσα στο Survivor. Και εκείνη, όχι μόνο έμεινε αλλά πήρε και τη νίκη, δικαιώνοντας την για όσα είχε περάσει και στον δεύτερο και στον τρίτο κύκλο του παιχνιδιού.

Σχετικές ειδήσεις