MEDIA

«Βόμβα»: Ποιοι φεύγουν από την εκπομπή του Παπαδάκη

«Βόμβα»: Ποιοι φεύγουν από την εκπομπή του Παπαδάκη

Η είδηση σκάει σαν βομβα στο “Καλημέρα Ελλάδα”! Όπως έχει ήδη αρχίσει να γράφεται στο διαδίκτυο δυο βασικά στελέχη της εκπομπής φέρονται να φεύγουν, για την ακρίβεια να μην συνεχίζουν στην επόμενη σεζόν 

Σύμφωνα αποκλειστικές πληροφορίες που αναφέρει ο ιστότοπος tinasmess.gr, ο “δάσκαλος” της πρωινής ζώνης πέρα από τη Μπάγια Αντωνοπούλου έχασε κι άλλους δυο συνεργάτες της στο τέλος της σεζόν.

Κι αυτό γιατί όπως του ανακοινώθηκε τόσο η δημοσιογράφος που είχε πάρει τη θέση της Μπάγιας, όσο και ο επί 7 χρόνια συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη, δεν θα είναι του χρόνου στην εκπομπή.

Ποιοι είναι; Δείτε στη gallery:

Προς το παρόν η είδηση δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά, -πλην όμως αν αληθεύει θα είναι μια σημαντική απώλεια για την πολύ καλή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το tinasmess.gr, η ανακοίνωση από τον Ντίνο Σιωμόπουλο στον παρουσιαστή έγινε μετά το φινάλε γι’ αυτό και κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτήν, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης φέρεται να είναι προβληματισμένος.

Όπως και να έχει, τίποτα δεν είναι απολύτως σίγουρο, ενώ σε τέτοιες καταστάσεις δεν είναι λίγες οι φορές που τα στελέχη των εκπομπών βρίσκουν πολλές φορές μια χρυσή τομή.