MEDIA

Παναθηναϊκός-Φενέρ στα κανάλια Novasports

Παναθηναϊκός-Φενέρ στα κανάλια Novasports

Η 3η αγωνιστική της Euroleague Basketball με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ στα κανάλια Novasports!

Η νέα επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου στις 21:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον αγώνα των νταμπλούχων Ελλάδας με τη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, που θα διεξαχθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Euroleague Basketball. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, στο σχόλιο ο Δημήτρης Καρύδας, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Χρήστος Καούρης. Το παιχνίδι θα καλυφθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία NovaGOκαι σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, εκτός από τον αγώνα του Παναθηναϊκού, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και άλλους αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον. Στο Καζάν η Ούνιξ θα υποδεχτεί τη Σάσαρι, ενώ στην Κωνσταντινούπολη, η Αναντόλου Εφές θα αναμετρηθεί με τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Στο Βελιγράδι, Ερυθρός Αστέρας και Βαλένθια θα διεκδικήσουν το ροζ φύλλο αγώνα, ενώ στο Βερολίνο, η Άλμπα θα κοντραριστεί με τη Μακάμπι Ελέκτρα και στη Μαδρίτη, η Ρεάλ με τη Νίζνι. Το δικό τους ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις, Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπάγερν Μονάχου – Αρμάνι Μιλάνο, Λαμποράλ Κούτσα – Γαλατασαράι, Μπαρτσελόνα – Τουρόφ και Ουνικάχα Μάλαγα – Λιμόζ.

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, η εκπομπή «SuperEuroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, θα αναλύσει την αγωνιστική δράση, με πλούσια ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις και έγκυρα σχόλια. Η «SuperEuroleague» την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου θα προβληθεί από τα Novasports2 και Novasports 2 HD, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ Ούλκερ και την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στις 23:20 από το Novasports 3.

Σχετικές ειδήσεις