MEDIA

Survivor: Όλη η αλήθεια για το μεγάλο καβγά – Αυτοί οι παίκτες πιάστηκαν στα χέρια

Survivor: Όλη η αλήθεια για το μεγάλο καβγά – Αυτοί οι παίκτες πιάστηκαν στα χέρια

Survivor νέα:Από μία κλωστή κρέμονται οι ισορροπίες στο Survivor, αφού η επεισοδιακή αποχώρηση του Ορέστη Τσανγκ από το reality επιβίωσης, πυροδότησε άνευ προηγουμένου έκρηξη στην ομάδα των «Μαχητών», με... παράπλευρες (;) απώλειες και στους «Διάσημους».

Την αρχή έκανε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έκλεισε το μάτι προς την πλευρά των «Διασήμων», την ώρα της αποχώρησης του Τσανγκ από το παιχνίδι .

Ο πρώην μισθοφόρος κάθε άλλο παρά τα έβαψε… μαύρα από το γεγονός, ενώ η αντίδρασή του μάλιστα και το νεύμα του προς τους Διάσημους με τους οποίους έχει ανοίξει… παρτίδες τα «είπε» όλα! Τι και αν λίγο αργότερα αγκάλιαζε τον Τσανγκ, αποχαιρετώντας τον...

Αν και ο ίδιος πρότεινε τον Τσανγκ και από μία άποψη δικαιώθηκε, ο Αναγνωστόπουλος με το κλείσιμο του ματιού και την έκδηλη ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του την ώρα που ο συμπαίκτης του μίλαγε για τελευταία φορά μπροστά στην κάμερα, φαίνεται πως ξεπέρασε τα όρια, με πολλούς να πιστεύουν ότι στα μάτια του κοινού εξελίσσεται στο νέο… Χανταμπάκη!

Γιατί μπορεί να είχε προηγούμενα μαζί του, αφού είχε βρεθεί στον… τάκο από τον Τσανγκ, ο οποίος άνηκε επίσης σε άλλη κλίκα, ωστόσο με την απαράδεκτη κίνησή του έπεσε στα μάτια του κόσμου.

Τα ειρωνικά χαμογελά με τους Διάσημους, ενώ αποδυναμώνεται η ομάδα του, έδωσαν τροφή για αρνητικά σχόλια αφού ο πρώην μισθοφόρος μετατρέπεται πλέον στο νέο «μέγα κλικαδόρο», «ελέγχοντας» τις ψήφους της Σάρας και της Ελισάβετ, «παίζοντας» ταυτόχρτονα με τον Σπαλιάρα και «στριμώχνοντας» πλέον στα σχοινιά τον Μάριο και τον Βασάλο (τους οποίους μάλλον δεν θέλει στο παιχνίδι), σε συνδυασμό με τα πολλά «πάρε-δώσε» που έχει με την αντίπαλη ομάδα. Όλα αυτά μαρτυρούν τη στρατηγική του και πιθανότατα τα υποχθόνια σχέδιά του…

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Δεν αργησε έτσι να έρθει η αντίδραση από τους φίλους του Τσανγκ που παραμένουν στο παιχνίδι, Κωνσταντίνο και Μάριο, καθώς την επομένη της αποχώρησης του Ορέστη, υπήρξε - σύμφωνα με πληροφορίες, έντονος καβγάς στο «στρατόπεδο» των «Μαχητών», που γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για κανονική… σύρραξη, στην οποία ενεπλάκησαν και μέλη των «Διάσημων» και της παραγωγής προκειμένου να χωρίσουν τους παίκτες των «Μαχητών».

Το κλίμα ήταν έτσι και αλλιώς βαρύ στους Μαχητές, πόσω μάλλον μετά τη συμβίωση με τους Διάσημους στην ίδια παραλία, με τις δύο κλίκες να ακονίζουν τα όπλα τους.

Από τη μία ο Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει στενή σχέση με τη Σάρα και την Ελισάβετ, ενώ προσπαθεί πλέον ανοιχτά να συνάψει φιλίες με κάποιους εκ των Διάσημων και από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Πρίαμος, που κάθε άλλο παρά έχουν κρύψει την ενόχλησή τους για τις κινήσεις στρατηγικής του πρώην μισθοφόρου. Έχοντας, μάλιστα, χάσει ήδη και τους Πάνο Αργιανίδη και Ορέστη Τσανγκ, φαίνεται πως έχουν χάσει και την ψυχραιμία τους.

Η ιστορία φέρεται να ξεκίνησε από έναν διαπληκτισμό του Μάριου με τον Αναγνωστόπουλο εξαιτίας της στρατηγικής του τελευταίου και το «άνοιγμα» προς τους Διάσημους, καθώς σύμφωνα με τον Κύπριο «αδιαφορεί πλέον για την ομάδα τους και την ψυχολογία της».

Και κάπου εκεί ο Γιάννης Σπαλιάρας που βρίσκεται κάπου στη μέση, δυναμίτισε ακόμα περισσότερο την κατάσταση, προκαλώντας με ένα σχόλιό του την έντονη αντίδραση του Βασάλου, με αποτέλεσμα τα πράγματα να ξεφύγουν.

Παίκτες από τους Διάσημους (με σίγουρο τον Αγγελόπουλο) άκουσαν τις φωνές και έσπευσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, ωστόσο ακολούθησαν ακόμα και χειροδικίες που κανείς ωστόσο δεν μπορεί να επιβεβαιώσει επίσημα.

Η κατάσταση μάλιστα ήταν τέτοια που κρίθηκε απαραίτητη η επέμβαση της παραγωγής!

Πολλοί μάλιστα συνδέουν το περιστατικό με την έκρηξη του Γιώργου Αγγελοπούλου στο νέο επεισόδιο, ο οποίος, όπως είπαμε παραπάνω, ήταν ένας από τους Διάσημους που πήγε στο κατάλυμα των Μαχητών την ώρα του καβγά.

Ο Ντάνος φέρεται να είναι έξαλλος με κάποιους παίκτες από την ομάδα των «μαχητών» τους οποίους μάλιστα, δεν δίστασε να κατονομάσει. Στο πρώτο πλάνο του trailer του επεισοδίου που θα προβληθεί την Κυριακή ακούγεται να λέει: «Η πόρτα μας είναι ανοιχτή για όλους. Τους ταΐσαμε στο στόμα! Απογοητεύτηκα από τη στάση κάποιων».

Όσο για τους παίκτες που τον έχουν απογοητεύσει με τη συμπεριφορά τους, δεν είναι άλλοι από τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Μάριο Ιωαννίδη, με τη στάση του πρώτου να τον έχει ενοχλήσει περισσότερο. Μιλώντας μάλιστα στον Bo, με τον οποίο τον τελευταίο καιρό έχει έρθει πιο κοντά, είπε πώς αν ο Σπαλιάρας δεν ζητήσει συγγνώμη δεν πρόκειται να του επιτρέψει να επισκεφτεί την καλύβα των «Διάσημων»!

Σχετικές ειδήσεις