MEDIA

Survivor αποχώρηση: Αυτός θα φύγει απόψε (31/05) από το reality (spoiler alert)

Survivor αποχώρηση: Αυτός θα φύγει απόψε (31/05) από το reality (spoiler alert)

Τα... ψέματα για τους Κώστα Κοκκινάκη και Μπο τελείωσαν. Ένας από τους δύο θα πρέπει να αποχωρήσει απόψε (31/05/2017) το βράδυ από το Survivor, μετά από παραμονή τεσσάρων μηνών στον Άγιο Δομίνικο.

Θυμίζουμε ότι ο διεθνής πολίστας βγήκε προτεινόμενος προς αποχώρηση από την κάλπη με τρεις ψήφους, ενώ ο γνωστός ράπερ προτάθηκε από τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Στο σημερινό (31/05/2017) επεισόδιο, λοιπόν, αναμένεται να δούμε ποιος θα είναι τελικά ο παίκτης που έχει λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Διαρροές, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από νωρίς χθες το πρωί, αναφέρουν πως ο Κώστας Κοκκινάκης είναι αυτός που θα ετοιμάσει... βαλίτσες για την Ελλάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω» του Ε, η διαφορά ήταν πάρα πολύ μικρή.

Συγκεκριμένα, ο Μπο παραμένει στο παιχνίδι με ποσοστό 53%, έναντι 47% θετικών ψήφων που έλαβε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Την ίδια ώρα, ξεκίνησαν και οι πρώτες διαρροές στο social media αναφορικά με το ποιος κερδίζει το σημερινό (31/05/2017) έπαθλο επικοινωνίας.

survivor 2017

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα spoilers νικητές απόψε θα αναδειχθούν οι «Διάσημοι».

Μένει, φυσικά, να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες!

Υπομονή λίγες ώρες ακόμη…

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Η δήλωση - «βόμβα» του Αγγελόπουλου για τη Βαλαβάνη που δεν έδειξε ΠΟΤΕ ο ΣΚΑΪ!

Την ίδια ώρα, διαστάσεις... θρίλερ έχει πάρει ένα μυστηριώδες γεγονός που σημειώθηκε στο χθεσινό (30/05/2017) επεισόδιο του Survivor.

Συγκεκριμένα, στο trailer του επεισοδίου που προβλήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής (30/05/2017) ημέρας, βλέπαμε τα σχόλια των «Διασήμων» αναφορικά με την ψηφοφορία και τους προτεινόμενους προς αποχώρηση.

aggelopoulos

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Η Βαλαβάνη είναι αυτή, η οποία βοηθάει λιγότερο από κάποιους άλλους στη συμβίωση». Την ίδια στιγμή, ο Μπο εξέφρασε έναν προβληματισμό: «Όταν θα γίνει ατομικό το παιχνίδι θα πέσουν πολλές μάσκες και θα δούμε πράγματα τα οποία ίσως δεν τα περιμένουμε».

Δείτε το trailer:

Ωστόσο, προς έκπληξη όλων, οι συγκεκριμένες δηλώσεις δεν προβλήθηκαν ποτέ στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης, κάτι που έχει προκαλέσει σάλο στο social media!

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Σχετικές ειδήσεις