MEDIA

Survivor: Έξαλλος ο Αγγελόπουλος με τη Βαλαβάνη – Ένα βήμα από την έκρηξη

Survivor: Έξαλλος ο Αγγελόπουλος με τη Βαλαβάνη – Ένα βήμα από την έκρηξη

Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει αντιληπτή η... στροφή στη συμπεριφορά της αθλητικογράφου, γεγονός που προκαλεί εκνευρισμό στην ομάδα των Διασήμων

Από τη στιγμή που έφυγε η Λάουρα, η Ευρυδίκη άρχισε να πηγαίνει όλο και πιο συχνά στην καλύβα των Μαχητών. Αρχικά οι κινήσεις της ερμηνεύτηκαν ως λογικές καθώς δεν υπήρχαν άλλες κοπέλες στο παιχνίδι.

Όσο περνάει ο καιρός όμως, η δημοσιογράφος κάθεται περισσότερες ώρες με τους Μαχητές παρά με τους Διάσημους. Ναι μεν αποφεύγει τις εντάσεις στην καλύβα των «κόκκινων» και είναι όλο... γλύκες με τους συμπαίχτες της, αλλά είναι προφανές πως κάνει παράλληλο παιχνίδι με τους Μαχητές.

Τα παραδείγματα πολλά... Οι αγκαλιές και οι βόλτες με τον Βασάλο, τα φιλιά με τη Σάρα, τα γελάκια και οι κουβεντούλες με τον μισθοφόρο και άλλα πολλά.

Φυσικά αυτά δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τους Διάσημους. Ο Κοκκινάκης πετάει συνεχώς σπόντες και ο Μπο δεν έχει πια τη σχέση που είχε μαζί της. Ο Χρανιώτης είναι πιο ήρεμος και διαλλακτικός.

Αυτός που είναι έξαλλος και της τα έχει μαζεμένα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Ντάνος έχει επισημάνει ότι δεν μπορεί τους ανθρώπους που το παίζουν σε διπλό ταμπλό και έχει πολύ ψηλά μέσα του την έννοια της ομάδας. Θυμίζουμε άλλωστε ότι πριν μερικές μέρες, μετά την σφοδρή κόντρα με τους Μαχητές, είπε στην Ευρυδίκη να μην ξαναπάει στην καλύβα των «μπλε».

Πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο μάλιστα αποκαλύπτουν πως ο Ντάνος κοιτάει με μισό μάτι τη Βαλαβάνη και έχει αντιληφθεί τα «παιχνιδάκια» της. Κρατιέται όμως για μην δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα στην ομάδα που αγωνιστικά παραπαίει.

Για πόσο όμως θα κρατιέται; Πόσο ακόμα θα συγκρατεί τα νεύρα του με την αθλητικογράφο;

Σχετικές ειδήσεις