MEDIA

Survivor: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της τεράστιας επιτυχίας του!

Survivor: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της τεράστιας επιτυχίας του!

Survivor: Ξεκίνησε το ταξίδι του στην ελληνική τηλεόραση πριν από περίπου πέντε μήνες και έγραψε... ιστορία στη μικρή οθόνη! Άλλωστε, για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, τηλεοπτικό πρόγραμμα - που προβάλλεται πέντε φορές την εβδομάδα – κατόρθωσε να καταγράψει τόσο υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο... τυφώνας Survivor 2017, λοιπόν, που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του την τηλεοπτική χρονιά που ολοκληρώνεται, φτάνει σε λίγες ώρες στο τέλος του. Από τους 25 παίκτες που βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο τον περασμένο Φεβρουάριο, με έναν και μόνο στόχο, το έπαθλο των 100.000 ευρώ, έχουν απομείνει εντός του reality επιβίωσης μόλις τρεις: Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αν στην εξίσωση των παραπάνω προσθέσουμε και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος αποχώρησε στον προημιτελικό, είναι απορίας άξιον το γιατί κανείς από την ομάδα των «Διασήμων» - με εξαίρεση φυσικά τον Ντάνο ο οποίος μετακινήθηκε στην αρχή του παιχνιδιού - δεν κατόρθωσε να φτάσει έως το τέλος. Ή μήπως δεν είναι τόσο τυχαίο το γεγονός ότι οι «Μαχητές» ήταν αυτοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις και κέρδισαν τους τηλεθεατές;

Κατ’ αρχάς, όπως είναι γνωστό, οι «Διάσημοι» επελέγησαν από την παραγωγή και η είσοδός του στο παιχνίδι έγινε με... απευθείας ανάθεση. Το μυστικό, όμως, κρύβεται αλλού: στο άκρως επιτυχημένο casting της ομάδας των «Μαχητών», στο οποίο και οφείλει μεγάλο – αν όχι το μεγαλύτερο – μέρος της επιτυχίας του το Survivor 2017.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Η casting producer, Μαριάνθη Σταμούλη της Acun Medya και η ομάδα της - οι οποίοι έχουν εργαστεί σε δεκάδες επιτυχημένα show της ελληνικής τηλεόρασης - κατάφεραν να επιλέξουν από τις 3.500 αιτήσεις που είχαν στη διάθεσή τους μια εξαιρετική ομάδα, με άκρως ενδιαφέροντες χαρακτήρες, οι οποίοι και κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να ιντριγκάρουν, να θυμώσουν, να προκαλέσουν και να ταυτιστούν με το τηλεοπτικό κοινό.

Οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Πάνος Αργιανίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ελένη Δάρρα, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Σάρα Εσκενάζη, Μάριος Ιωαννίδης, Γουίλι Καλβουρτζής, Ειρήνη Κολιδά, Δημήτρης Πάσχουλας, Ορέστης Τσάγκ, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ελισάβετ και Ειρήνη Αϊνατζιόγλου ήταν - με διαφορά - ό,τι καλύτερο έχουμε δει στην ιστορία των reality της ελληνικής τηλεόρασης, για τον πολύ απλό λόγο: ότι ο καθένας τους ξεχώρισε και κατάφερε να εντυπωθεί στο τηλεοπτικό κοινό για τους δικούς του λόγους.

Αυτός ακριβώς, δηλαδή, που είναι και ο σκοπός ενός επιτυχημένου casting!

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor