MEDIA

Survivor 2017: Αυτά είναι τα ποσοστά που πήραν Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης

Survivor 2017: Αυτά είναι τα ποσοστά που πήραν Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης

Survivor νικητής: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος,γνωστός ως Ντάνος, είναι ο μεγάλος νικητής τουSurvivor– Κατάφερε να κερδίσει στοντελικό του reality επιβίωσης το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Ο τελικός του reality ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Όμως, δεν ανακοινώθηκαν τα ποσοστά που έλαβε ο κάθε παίκτης. Γιώργος Αγγελόπουλος - Μάριος Ιωαννίδης...

Ποια ήταν τα ποσοστά που προέκυψαν από την ψηφοφορία των τηλεθεατών;

Στην εκπομπή "Το Πρωινό", η Φαίη Σκορδά ρώτησε για το πώς διαμορφώθηκαν τα ποσοστά των δύο παικτών.

Ο δημοσιογράφος, Κώστας Τσουρός αποκάλυψε: «Τα ποσοστά σύμφωνα με πληροφορίες ήταν 65% για τον Ντάνο και 35% για τον Μάριο. Δηλαδή, ήταν πολύ μεγάλη η διαφορά. Άξια ο Ντάνος είναι ο νικητής».

Tο χρονικό της νίκης του Αγγελόπουλου

Το φαβορί επικράτησε και οι προβλέψεις για μεγάλη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο φετινό Survivor επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά! Αυτός ήταν άλλωστε ο μεγάλος πρωταγωνιστής τόσο στα αγωνίσματα, όσο και στην καθημερινότητα των παικτών στην παραλία του Αγίου Δομίνικου!

Το συναρπαστικό ταξίδι του Ντάνου τελείωσε το βράδυ της Τετάρτης με τον καλύτερο τρόπο! Μετά από πέντε μήνες αγωνισμάτων και πείνας στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος επικράτησε του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδηστη live ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού και στέφθηκε νικητής του Survivor, εν μέσω αποθέωσης!

Οι δύο παίκτες κατάφεραν να επιβιώσουν στο Survivor και άξια βρέθηκαν στον μεγάλο τελικό!

telikos

Λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (06/07/2017) ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει το μεγάλο νικητή! Και το όνομα αυτού; Γιώργος Αγγελόπουλος.

O Σκιαθίτης μέσα σε πραγματική αποθέωση από χιλιάδες κόσμου σήκωσε το κύπελλο του νικητή, ενώ θα παραλάβει και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, από την αρχή ήταν ένας από τους δυνατότερους παίκτες του παιχνιδιού. Όσο περνούσαν οι ημέρες στο Survivor, ο παίκτης από τη Σκιάθο κέρδιζε τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού, γεγονός που αποδείχτηκε από όλες εκείνες τις φορές που βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση και φυσικά παρέμεινε στο παιχνίδι.

aggel

Εκτός από τη συμπάθεια του κόσμου, ο Ντάνος ήταν ο παίκτης που είχε αγωνιστεί στα περισσότερα αγωνίσματα στον Άγιο Δομίνικο και έχει το υψηλότερο, θετικό ισοζύγιο νικών από κάθε άλλο παίκτη.

Ποιος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος)

«Είμαι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έρχομαι από την Σκιάθο, είμαι 35 χρονών και είμαι προπονητής θαλάσσιου σκι». Με αυτά τα λόγια συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό για πρώτη φορά, στις 12 Φεβρουαρίου 2017, ο νικητής του Survivor 2017.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο παίκτης του reality επιβίωσης που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Ο λόγος; Μόλις λίγες ώρες αφότου είχε φτάσει στον Άγιο Δομίνικο από «Μαχητής» έγινε… «Διάσημος», αφού η ομάδα του – με ευρεία πλειοψηφία – αποφάσισε να… απαλλαγεί από την παρουσία του λόγω… ηγετικών τάσεων.

Η άφιξη στην ομάδα των «Διασήμων» είναι… ονειρική. Ο Αγγελόπουλος κερδίζει τη μία μονομαχία μετά την άλλη, φτιάχνει την καλύβα, ψαρεύει, κάνει δώρα στις συμπαίκτριές του και όλοι έχουν να πουν μόνο καλά για εκείνον. Μέσα σε λίγες ημέρες, ο Σκιαθίτης παίκτης παύει να είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλους και γίνεται ο Ντάνος, για παίκτες και τηλεθεατές.

Και… ξαφνικά, αλλάζουν όλα. Ο Ντάνος παύει να «έχει την εμπιστοσύνη της ομάδας», γίνεται στόχος των συμπαικτών του τόσο στην παραλία όσο και στα «Συμβούλια του Νησιού» και η απομόνωση για τον Σκιαθίτη παίκτη ξεκινά.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκτά χιλιάδες φανατικούς υποστηρικτές. Οι χρήστες στα social media κάνουν λόγο για «κλίκα» που στόχο έχει να βγάλει εκτός του reality επιβίωσης τον πιο δυνατό παίκτη και όποιος καταφέρεται εναντίον του Ντάνου αντιμετωπίζει τον οργή του κόσμου και σύντομα βρίσκεται εκτός παιχνιδιού.

Το… γόρδιο δεσμό για τις δύσκολες ημέρες του Ντάνου στην παραλία των «Διασήμων» λύνει η Ειρήνη Παπαδοπούλου, βγάζοντας υποψήφιο τον Στέλιο Χανταμπάκη μαζί με τον Αγγελόπουλο και ζητώντας από το τηλεοπτικό κοινό να αποφασίσει. Ο Χανταμπάκης αποχωρεί και σειρά παίρνουν ο ένας μετά τον άλλο και οι υπόλοιποι της παρέας του.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά όλα αλλάζουν. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παύει ως… δια μαγείας να είναι συνεχώς προτεινόμενος προς αποχώρηση, έρχεται πιο κοντά με όλους τους συμπαίκτες που έχουν απομείνει, συνεχίζει να φέρνει τη μία νίκη μετά την άλλη για την ομάδα του και η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, λοιπόν, είναι ο νικητής του Survivor 2017.

O Ντάνος που «έκλεψε φαγητό και αντάλλαξε τα παπούτσια του», ο Ντάνος που «έχει ηγετικές τάσεις», ο Ντάνος «που δεν είναι αυτό που όλοι πιστεύουμε», ο Ντάνος που «φωνάζει τις κάμερες για να κάνει το σταυρό του».

Ο παίκτης πέρασε από… σαράντα κύματα, κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, η αγάπη του κόσμου με το πέρασμα των μηνών μεγάλωνε και έχει σήμερα πια έχει χιλιάδες φανατικούς υποστηρικτές… και 100.000 ευρώ!