MEDIA

Λαζόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απογοητεύσει όλο τον κόσμο

Λαζόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απογοητεύσει όλο τον κόσμο

Στην πρεμιέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα «Late Night», στον ΑΝΤ1, ήταν καλεσμένος ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε ότι είναι εκτός τηλεόρασης, καθώς «ήθελαν να με βγάλουν από το κάδρο κάποιοι, και φυσικά όχι μόνο Έλληνες αλλά και Γερμανοί».

Στη συνέχεια, αρνήθηκε το ρόλο του υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ που του έχουν χρεώσει, λέγοντας, όμως, ότι έχει καταλάβει το θυμό μεγάλης μερίδας του κοινού στο πρόσωπό του. Υπερασπίστηκε, ωστόσο, «το δικαίωμά μου να εκφραστώ και να έχω την εντιμότητα να εκφραστώ. Δεν κάνω μπακαλική με τους ανθρώπους, δεν μου έβαλε κανείς το ρόλο».

Αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε πως «έχει απογοητεύσει όλο τον κόσμο, ακόμη και τους ίδιους στο κόμμα».

Αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για την προσωπική σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αν απαντήσω μπαίνω σε μία διαδικασία να απαντήσω σε πράγματα που δεν θέλω. Δεν πήρα ποτέ καμία χρηματοδότηση από κανένα κόμμα. Ιδιωτεύω».

Παράλληλα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική και με οποιοδήποτε κόμμα, ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση από όλα σχεδόν τα κόμματα.

Για την πολυσυζητημένη αποχώρησή του από τον Alpha έκανε λόγο για έναν «κύκλο που έκλεισε», ενώ περιέγραψε τη σχέση του με τον Δημήτρη Κοντομηνά ως «τυπική», με σεβασμό για όσα έζησαν και μοιράστηκαν στο παρελθόν.

Τέλος, διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη, όπως και τα όσα γράφονται και κάνουν λόγο για συμμετοχή του στο νέο «Ε».

Σχετικές ειδήσεις