MEDIA

Αποκάλυψη - «βόμβα» της Γερμανού για τη σχέση Βαλαβάνη - Βασάλου: «Δεν είναι αλήθεια…»

Αποκάλυψη - «βόμβα» της Γερμανού για τη σχέση Βαλαβάνη - Βασάλου: «Δεν είναι αλήθεια…»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψαν πρόσφατα ότι είναι ζευγάρι από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και έδωσαν το πρώτο τους φιλί.

Ωστόσο, η Ναταλία Γερμανού και ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης είχαν διαφορετική άποψη στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», σχολιάζοντας τις διακοπές τους σε ξενοδοχείο της Ρόδου στο τέλος του καλοκαιριού.

«Λένε ότι είναι μαζί από τον Οκτώβριο. Κανένας μας δεν το πίστεψε αυτό. Είναι μαζί πολύ πιο πριν», είπε η Ναταλία Γερμανού και τότε ο Νίκος Γεωργιάδης έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το… σούσουρο που είχε δημιουργηθεί στο ξενοδοχείο που έμεναν: «Δεν είναι μαζί από τον Οκτώβριο. Ήσουν κι εσύ εκεί στη Ρόδο και το ζευγάρι που λένε ότι δεν ήταν ζευγάρι τότε. Δεν καταλαβαίνω γιατί το λένε αυτό. Ήταν να μείνουν λιγότερες ημέρες και έκαναν ένα… εξτένσιον στις διακοπές τους. Τότε είχαν πάρει δύο δωμάτια, αλλά το ένα έμεινε άθικτο. Αυτό έχω να σας πω. Ίσως είχαν συνηθίσει από το Survivor που... κοιμόντουσαν όλοι μαζί».

«Όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου βούιζε την άλλη μέρα πως δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Το έλεγαν όλη μέρα», πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε επίσης:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν θα πιστεύετε την ηλικία της!

Σχετικές ειδήσεις