MEDIA

Survivor spoiler: «Έσκασε» η διαρροή! Αυτός κερδίζει σήμερα (11/07) το τρομερό τελευταίο έπαθλο!

Survivor spoiler: «Έσκασε» η διαρροή! Αυτός κερδίζει σήμερα (11/07) το τρομερό τελευταίο έπαθλο!

Survivor 2018διαρροή - spoiler:Μία ανάσα πριν από το μεγάλο τελικό του Survivor και οι εναπομείναντες παίκτες έχουν μπροστά τους μία ακόμη πρόκληση με έπαθλο... έκπληξη!

Ο Ηλίας και η Μελίνα κέρδισαν τα απευθείας «εισιτήρια» για τον ημιτελικό του Survivor 2 και πλέον Κατερίνα και Βιργινία διεκδικούν την τελευταία θέση, κρατώντας τους τηλεθεατές σε αναμμένα κάρβουνα.

Γιατί μπορεί η Δαλάκα να έχει σαφές προβάδισμα στην προτίμηση του κοινού, ωστόσο τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί σε ένα ριάλιτι μεγάλων εκπλήξεων.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης αναμένεται έτσι να μάθουμε τον τελευταίο της τελικής τριάδας που θα αποφασίσει το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο μέχρι τότε υπάρχει ένα αγώνισμα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε αρχικά τους τέσσερις παίκτες να μπαίνουν για τελευταία φορά στο στίβο μάχης του Survivor 2018, όπου θα διεκδικήσουν το τελευταίο μεγάλο έπαθλο.

Στη συνέχεια, θα... μεταφερθούμε στην Αθήνα, όπου θα μάθουμε live ποια από τις δύο κοπέλες του προημιτελικού θα περάσει στον ημιτελικό. Αυτό θα γίνει μέσω νέας ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Ποιος όμως θα κερδίσει το τελευταίο μεγάλο έπαθλο και τι θα είναι αυτό;

Σύμφωνα με τις διαρροές, νικητής δεν είναι άλλος από την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία θα ταξιδέψει στη… Μαδρίτη, παίρνοντας μαζί τη Μελίνα Μεταξά!