Στα περίπτερα η «ΗΧΩ» της Κωνσταντινούπολης

Στα περίπτερα η «ΗΧΩ» της Κωνσταντινούπολης

Στα περίπτερα όλης της Ελλάδας κυκλοφορεί το δεύτερο τεύχος της ιστορικής ελληνικής εφημερίδας της Κωνσταντινούπολης «ΗΧΩ».

Ανάμεσα στα θέματα του τεύχους Ιουλίου βρίσκουμε ένα εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ για τους ανήλικους Σύρους πρόσφυγες στη Σμύρνη, αναλύσεις από έγκυρους δημοσιογράφους σε θέματα της επικαιρότητας, όπως για το Brexit και πώς αυτό επηρεάζει την Τουρκία του Ερντογάν, για το τι μέλλει γενέσθαι με την Αγία Σοφιά, τις σχέσεις γειτονίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, καθώς και σχολιασμό για την καρατόμηση του Αχμέτ Νταβούτογλου από την πρωθυπουργία στην Τουρκία.

Δημοσιεύονται επίσης συνεντεύξεις με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, λίγο πριν από τη συναυλία της στην Ίμβρο, και με τον συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη, που «εξομολογείται» για τη σχέση του με την Πόλη. Ο αναγνώστης θα βρει ακόμη αναλύσεις γύρω από την ελληνική οικονομία, ενώ στις αθλητικές σελίδες δημοσιεύεται συνέντευξη με τον Φάνη Γκέκα, τον έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει λατρευτεί περισσότερο από τους φιλάθλους του εξωτερικού.

Την εφημερίδα υπογράφουν οι Αντώνης Φουρλής, Γιώργος Βλαβιανός, Ανδρέας Ρομπόπουλος, Νικόλας Βαφειάδης, καθηγ. Ιωάννης Μάζης, Κώστας Κωνσταντινίδης, Γιάννης Τοπτσόγλου, Βάνα Στέλλου, Κυριάκος Πεταλίδης, Κωνσταντίνος Δαυλός, Παναγιώτης Γκανάς, Μυρσίνη Λαμπράκη. Λευτέρης Λαζάρου, Στέλιος Παρλιάρος, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Ανθή Αγγελοπούλου, Νίκος Θετόκης κ.ά.

Η «ΗΧΩ» με δικό της αποκλειστικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και άρθρα επιχειρεί κάθε μήνα να δώσει την πραγματική εικόνα της αλήθειας για τα τεκταινόμενα όχι μόνο στον ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης αλλά στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο Ελλάδας - Τουρκίας και Μέσης Ανατολής.

H «ΗΧΩ» στο Διαδίκτυο: http://www.ihotispolis.com/