Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

GNTM 3: Η παίκτρια που επιστρέφει - Έρχονται ανατροπές

Newsbomb

Μετά την αποχώρηση - έκπληξη της Ειρήνης από το "GNTM 3", στο επεισόδιο της Τρίτης (20/10), μιας παίκτριας που, μετά το makeover, είχε χαρακτηριστεί φαβορί από τους κριτές, τα μοντέλα που παραμένουν στον ριάλιτι μόδας είναι πλέον 14.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (26/10), η περσινή νικήτρια (όχι η Κάτια) "εισβάλει" στο σπίτι. Ο λόγος για την Άννα Μαρία Ηλιάδου! Τα 5 εναπομείναντα κορίτσια και τα 9 αγόρια θα διαγωνιστούν αρχικά σε μία beauty campaign και ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με την Άννα Μαρία.

Στην συνέχεια, οι παίκτες του ριάλιτι μόδας του Star θα κληθούν να κάνουν μια αθλητική φωτογράφιση σε έναν εντυπωσιακό τεχνητό καταρράκτη. Τα μοντέλα θα βάλουν τα δυνατά τους για να πείσουν τους 4 κριτές, όμως η αποχώρηση για έναν ή μία θα είναι αναπόφευκτη, με τη Βίκυ Καγιά να λέει σε κάποιον ή κάποια ότι δεν υπάρχει καν φωτογραφία για να κρίνουν.

Ξάφνιασε τους διαγωνιζόμενους η απόφαση των κριτών

Ο Ηρακλής ήταν τελικά ο νικητής της δοκιμασίας του επεισοδίου του GNTM 3, που αφορούσε διαφημιστική καμπάνια για ένα πάρκο ψυχαγωγίας, αφού όλοι οι κριτές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την προσπάθειά του.

Συνεχίζοντας με τη διαδικασία της αποχώρησης, στο τέλος έμειναν για ακόμα μια φορά ως υποψήφιες δύο κοπέλες, η Λία και η Ειρήνη, γεγονός που όπως είπε η Βίκυ Καγιά, αποδεικνύει πως σε αυτόν τον κύκλο του GNTM τα κορίτσια φαίνονται πιο αδύναμα από τα αγόρια.

Τελικά στο παιχνίδι παρέμεινε η Λία, αν και όπως είπε η Βίκυ Καγιά η φωτογραφία της δεν ήταν καλή και πως ενδεχομένως είναι η τελευταία της ευκαιρία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό η Ειρήνη.

Όπως δήλωσε η ίδια η Ειρήνη λίγο αργότερα, η πεποίθησή της είναι πως θα έπρεπε να αποχωρήσει η Λία, αφού στη συνέχεια του παιχνιδιού θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα.

«Είναι κρίμα που έφυγε» είπε η κοπέλα που συνεχίζει στο παιχνίδι.

Η ίδια η παίκτρια δήλωσε ότι ήταν άδικο που φεύγει, αφού είχε κι άλλα να δώσει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά ώρα... μηδέν! Ποιοι πληρώνονται σήμερα Παρασκευή (23/10) - Όλες οι ημερομηνίες