Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

GNTM 3 αποχώρηση: Η ανατροπή που δεν περίμενε κανείς! (vid)

Newsbomb

GNTM 3: Στο επεισόδιο του GNTM την Τρίτη (24/11) ήταν γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές που δεν περίμενε κανείς!

Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του GNTM 3, μετά την ανατρεπτική αποχώρηση του Εμμάνουελ στο επεισόδιο της Δευτέρας (23/11).

Το επίπεδο δυσκολίας ανέβηκε πολύ ψηλά, καθώς οι κορυφαίοι 9 του διαγωνισμού μοντέλων βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία.

Μετά την παρεξήγηση των παιδιών με τον coach Γιώργο Καράβα, εκείνος εμφανίστηκε φανερά ενοχλημένος μαζί τους και το εξέφρασε. Αυτό είχε σαν συνέπεια, οι κριτές να δώσουν ένα «μάθημα» στα παιδιά και να τους βάλουν να αποφασίσουν μόνοι τους για το ποια φωτογραφία θα φτάσει στο πλατό!

«Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω» είπε χαρακτηριστικά, η Βίκυ Καγιά βλέποντας τις φωτογραφίες τους.

Ο Δημήτρης Σκουλός με τη σειρά τους εξήγησε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των κριτών και ότι οι φωτογραφίες που επιλέγουν είναι για το καλό τους.

Η Ζενεβιέβ φανερά ενοχλημένη πρόσθεσε: «Εγώ θέλω να μας εμπιστεύεστε λιγάκι παραπάνω, γιατί δεν είμαστε εδώ για να σας εκθέσουμε. Είμαστε εδώ για να σας εκθειάσουμε! Εγώ θέλω να βλέπω τα πιο όμορφα παιδιά μπροστά μου, πιο όμορφα εκεί στο μόνιτορ».

Στη συνέχεια, όταν τα παιδιά έφυγαν για λίγο από το πλατό για να αποφασίσουν οι κριτές ποιος θα αποχώρηση, ο Γιώργος Καράβας θέλησε να κάνει τη δική του παρέμβαση. Ζήτησε από τους κριτές να μην αποχωρήσει κανένας σήμερα επειδή νιώθει υπεύθυνος για όλα αυτό που συνέβη.

Τελικά, οι κριτές συμφώνησαν και για πρώτη φορά στο GNTM η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στα παιδιά ότι δε θα πάρει κανείς την καλύτερη φωτογραφία και ότι δεν θα υπάρξει αποχώρηση!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Γιαννιτσοχώρι: Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός σε τροχαίο 24χρονος οδηγός νταλίκας