Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο – Η λέξη του Περικλή για την Κάτια που προκάλεσε αντιδράσεις (vid)

Newsbomb

Survivor: Τι είπε ο Περικλής Κονδυλάτος για την Κάτια Ταραμπάνκο και εξόργισε τον Τριαντάφυλλο

Μία τεράστια έκπληξη περίμενε τους παίκτες στο επεισόδιο του Survivor την Κυριακή (17/1).

Ο Γιώργος Λιανός στο έκτακτο «συμβούλιο του νησιού», ανακοίνωσε στους παίκτες πως η Κάτια Ταραμπάνκο αποχωρεί από το παιχνίδι λόγω προβλημάτων υγείας. Μετά την ανακοίνωση του παρουσιαστή, αρκετοί παίκτες πήραν το λόγο και μίλησαν για το περιστατικό.

Ένας από αυτούς ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος δεν είχε έρθει πολύ κοντά με την Κάτια και χρησιμοποίησε μία λέξη που ενόχλησε κάποιους από τους συμπαίκτες του και προκάλεσε αντιδράσεις.

«Η Κάτια δεν υπήρξε μια αλληλέγγυα παίκτρια. Προτίμησε να παίξει με ένα ωφελιμιστικό τρόπο και έκανε κάποιες πράξεις που την τοποθέτησαν στη συνείδηση μου σε ένα μέρος που δεν μπορώ να έχω πολλά συναισθήματα για εκείνη. Εύχομαι να είναι καλά, να πάει καλά στη ζωή της και το Survivor να της γίνει μάθημα από εδώ και πέρα, ότι οι άνθρωποι γύρω της δεν είναι σκουλήκια που τους ποδοπατάς. Εύχομαι καλή τύχη» είπε, μεταξύ άλλων, ο σχεδιαστής κοσμημάτων.

Αμέσως ο Τριαντάφυλλος πήρε το λόγο ο οποίος νευρίασε, όπως ανέφερε, με τον Περικλή, ενώ ο Αλέξης Παππάς και ο Πάνος Καλίδης εξέφρασαν τη λύπη τους για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Δείτε όσα έγιναν στο παραπάνω βίντεο...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό