Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Λύγισε» στον αέρα του ΑΝΤ1 η Μπιζόγλη - Τα λόγια του Γιώργου Παπαδάκη

Newsbomb

Δολοφονία Καραϊβάζ: Επί σειρά ετών συνάδελφοι του δολοφονηθέντα δημοσιογράφου, «έσπασαν» από συγκίνηση μετά την κηδεία του 53χρονου.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, που εκτελέστηκε εν ψυχρώ το μεσημέρι της Παρασκευής (09.04) έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο Καλλίφυτο Δράμας. Ο επικήδειος λόγος του γιου του, που επέλεξε να αποχαιρετήσει τον πατέρα του με συνταρακτικά λόγια και με ένα τραγούδι, συγκλόνισε τους πάντες.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Παπαδάκης που είχε κληθεί να σχολιάσει την επικαιρότητα, ζήτησε να κάνει μια αναφορά στο θέμα. «Θα το πω, δεν μπορώ να μην το πω. Ο Γιώργος πρέπει να είναι περήφανος από εκεί ψηλά για το παλικάρι του», ανέφερε ο πολύπειρος παρουσιαστής.

Τη στιγμή εκείνη, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, Ρίτσα Μπιζόγλη, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Λύγισε» από τα λόγια του Γιώργου Παπαδάκη και από τη συναισθηματική φόρτιση. Μάλιστα, η συγκίνηση ήταν τόσο εμφανής καθώς ακόμα και όταν προχώρησε με τη θεματολογία του δελτίου, δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη όπως θα δείτε και στο βίντεο…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Βίντεο ντοκουμέντο - Αυτοί είναι οι εκτελεστές του δημοσιογράφου