Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Πλάνταξε στο κλάμα η Μαριαλένα για τον Σάκη – Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος

Newsbomb

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο του νησιού

Νέοι κανόνες του Survivor και η απόφαση του Γιώργου Ασημακόπουλου στο συμβούλιο του νησιού, έφεραν εντάσεις και κλάματα.

Για εκείνους που ίσως να έχουν μπερδευτεί ας ξεκαθαρίσουμε λίγο τους νέους κανόνες σε ό,τι έχει να κάνει τα ατομικά αγωνίσματα.

Οι άντρες αγωνίζονται μεταξύ τους έχοντας τρεις «ζωές» ο καθένας όπως και οι γυναίκες. Ο παίκτης και η παίκτρια που θα μείνουν στο τέλος παίζουν μεταξύ τους σε ένα δίκαιο αγώνισμα και ο νικητής είναι ο κάτοχος της ασυλίας.

Στο συμβούλιο οι παίκτες ψηφίζουν υποψήφιο προς αποχώρηση και στο τέλος ο κάτοχος της ατομικής ασυλίας δίνει ακόμα έναν παίκτη. Αυτό είδαμε να συμβαίνει χθες (17/5) και θα συμβεί και σήμερα.

Αν οι παίκτες που είναι υποψήφιοι, κερδίσουν τη δεύτερη ατομική ασυλία, τότε έχουν την επιλογή να πουν ποιον παίκτη θέλουν δίπλα τους στον… τάκο.

Μία πρώτη «γεύση» από όλα αυτά πήραμε τη Δευτέρα. Γιώργος Ασημακόπουλος και Καρολίνα έφτασαν μέχρι τέλους, με τον πρώτο να κερδίζει το κολιέ.

Στο συμβούλιο ο Τριαντάφυλλος βγήκε με 8 ψήφους πρώτος υποψήφιος, ενώ ο Ασημακόπουλος έδωσε για δεύτερο υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη.

Η απόφασή του αυτή έφερε εντάσεις, με τον Τριαντάφυλλο να γίνεται έξαλλος κατηγορώντας τον Γιώργο Ασημακόπουλο για στρατιγική, κάτι που δεν παραδέχτηκε ο ίδιος. Από την άλλη, η Μαριαλένα με το που άκουσε το όνομα του Σάκη δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας έκλαιγε ασταμάτητα, χωρίς να μπορεί να καταλάβει το λόγο που ψηφίστηκε ο Σάκης, με τον ίδιο να της ζητά να ηρεμήσει και να πηγαίνει δίπλα της για να την παρηγορήσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

Κορονοϊός: Προβληματίζει η «χαλάρωση» - Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει «restart» στους ελέγχους